2012-09-18

5. nap - a kiemelkedéshez


Varázspénz

1. Ismételd meg az 1-es számú varázsgyakorlat első 3 lépését - vedd számba az áldásaidat: írj a listádhoz 10 áldást az életedből, és mindegyik mellé jegyezd fel, miért vagy hálás érte. Ha elkészültél, olvasd át újra a listát, és minden egyes áldás után mondd ki: köszönöm, köszönöm, köszönöm, közben pedig érezd át a hálát, amennyire csak tudod.
 
2. Ülj le, és szánj pár percet arra, hogy végiggondold, mennyi mindent kaptál gyermekkorodban teljesen ingyen.
 
3. Miközben felidézel egy - egy emléket, amikor helyetted fizettek, mindig mondd ki a köszönöm varázsigét, és érezz hálát teljes szívedből. 
 
4. Vegyél elő egy ezerforintost vagy más, tetszőleges címletű bankjegyet,  ragassz rá egy öntapadós cédulát, és írd rá nagy és vastag betűkkel a következőt: Köszönöm mindazt a pénzt, amit életem során kaptam.
 
5. A mai napon vidd magaddal a Varázsezresedet. Délelőtt is, délután is vedd elő legalább egyszer - vagy ahányszor szeretnéd -, és tartsd pár percig a kezedben. Olvasd el rajta a mondatot, és érezz őszinte hálát mindazért a pénzért, amit eddig kaptál.
 
6. A nap végén tedd a Varázsezresedet egy olyan helyre, ahol minden nap láthatod. Amikor csak rápillantasz, jusson  eszedbe, hogy folyamatosan hálásnak kell lenned mindazért a pénzért, amit eddig kaptál.
 
7. Mielőtt este elaludnál, vedd kezedbe a Varázskövedet, és a köszönöm varázsige kimondásával adj hálát a legjobb dologért, ami ma történt veled.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése