2012-09-20

Ki tud segíteni?

Megosztom ezt a levelet.

Kedves Ismerőseim!

(és ismerőseim ismerősei)

Kérnénk egy kis segítséget (autó csere)!

E képen az édes pici lányom látható, 9 éves, aki oxigén hiánnyal és agyvérzéssel született, ez által négy végtagi bénulása van.(Önállóan nem tud mozogni, enni, ülni, de még a fejét sem képes tartani) Szeretnénk részére minden olyan körülményt biztosítani, mellyel teljesebb életet élhet.

Mint minden gyerek Ő is cseperedik és az életkörülménye folyamatosan változik. Gyermekülésben történő szállítása lassan lehetetlenné válik, sőt fájdalmas Diána számára. Izmai minden erőfeszítésünk ellenére (gyógytornászokat, masszőröket, konduktorokat, és az Immánuel Otthon minden dolgozóját beleértve) egyre feszesebbek az izmai, az ülés egyre nehezebb, fárasztóbb, fájdalmasabb. Speciális kerekesszékbe tud ülni, ami nem rögzíthető a mi autónkba.

Hogy mit is szeretnénk!?

Egy olyan gépkocsira lenne szükségünk, amit át lehetne alakítani, kerekesszék rögzítéséhez, rámpázáshoz.(pl citroen berlingo, ww caddy , fiat doblo, stb…) Nagyon jó állapotú autót keresünk mert az átalakítás, engedélyeztetés 500 ezer Ft. (aki az átalakításban tud segíteni, annak is nagyon örülnénk)

Amit kínálunk:
 
 
Honda CRV típusú autó.

Évjárat: 1998. Friss műszakival.

Városi terepjáró (crossover) automataváltó (amerikai típusú); Hengerűrtartalom: 1973 cm3; Teljesítmény: 94 kw (128 LE)

Ha valaki tud segíteni, vagy van olyan autókereskedős ismerőse, aki tud, nagyon hálásak lennénk a segítségért.

Előre is köszönöm: Bodor Judit 20/446-24-86

Mellékletként csatoltam Judit kislánya, Dia fényképét és a felajánlott Honda fotóját is.

Személyes hozzáfűzni valóm csak annyi, hogy ha valaki megérdemli a segítséget, akkor Judit az. Dia születése óta küzd - néha szó szerint - azért, hogy kislánya megkapja mindazt az ellátást, amivel életét jobbá, teljesebbé tehetné. Emellett ő maga is nagycsaládos, Diának van egy bátyja és egy kisöccse is. 

Remélem, tud valaki megoldást erre a helyzetre :-)

Köszönettel:

Kállai Orsi
NAPE Paks

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése