2012-09-18

Mérgező oltások


Kaptam, küldöm, mert úgy gondolom, tudni kell róla!

ÁNTSZ-genocídium???!!!

Az ÁNTSZ koncepciós feljelentést próbált kreálni egy az E. Tibor által, az
RTL-Klub "Fókusz" adásában, ismertetett higanytartalmú oltások bevonási javaslata miatt.
E. Tibor kérte, hogy az ÁNTSZ által kezdeményezett tárgyalás jegyzőkönyvének egy példányát az ÁNTSZ hivatalos állásfoglalásaként adják át részére, mert a Parlament vezető
szakbizottságai gyűjtik az aláírásokat a higanytartalmú, potenciálisan veszélyes gyermekkori oltások Magyarországról történő kivonása érdekében.

A tisztifőorvos azonban úgy nyilatkozott: E. Tibor felejtse el, nincs jegyzőkönyv, majd erőszakos kivezettetést helyezett kilátásba, ha tovább ragaszkodik a jegyzőkönyvhöz, és nem távozik. Egy héttel azelőtt a városi tiszti főorvosnak E. Tibor átadta az Amerikai 2002-es Kormányhatározatot, a higanytartalmú oltások bevonásáról, amely bizonyította, hogy azok szövődményei potenciálisan veszélyesek, súlyos, megfordíthatatlan, a kisgyermekek tömeges autisztikus megbetegedését, illetve váratlan szívmegállásokat (bölcsőhalált) okozhatnak.

Emellett más dokumentumokat is átadott, amelyek egyéb, a mumpsz - morbilli - rubeola oltások immunrendszert esetenként véglegesen károsító hatásairól szóló kutatási eredményeket tartalmaztak. E dokumentumok a világ vezető kaliforniai kutatóközpontjából származtak, ahol heti 20.000 ilyen irányú szakcikket dolgoznak fel, és a legnagyobb adatbázissal rendelkeznek. A tisztifőorvos közölte: nem érdekli, nem akarja megismerni, illetve tudomásul venni ezeket a kutatási eredményeket, és felszólította E. Tibort, hogy ezekről ne beszéljen senkinek, mert az országos ÁNTSZ ezeket az oltásokat még évekig fogja adni, és mivel ez egy katonai felépítésű szervezet, ő pedig félti az állását, emiatt nem segít a magyarországi kivonásukban. E. Tibor elmondta, hogy nem
akarja titokban tartani, mert az egészségesnek induló, gyönyörűen fejlődő kislánya a higanyos oltásokat követő MMR oltás után súlyosan autistává, gyakorlatilag vegetatív lénnyé vált.
Kutatásainak eredményeiről az RTL-Klub "Fókusz" műsora másnap felvételt készített vele. A
beszélgetés a továbbiakban közel szó szerint így folytatódott a megyei tisztifőorvos és E. Tibor között.

- Nyomatékosan kérlek, hogy telefonálj nekik és mond le a tv-felvételt!

- Miért?

- Mert az anyák és a családok nem tudhatják meg, hogy higany van az oltásokban. Nem is hiszem el neked, sőt a diplomámat teszem rá, hogy a magyar oltóanyag nem tartalmazhat higanyt. A nemzetközi "thimerosal" vegyület, amit mutattál most nekem, és a szintén általad mutatott magyar oltóanyagokban lévő "thiomersal" szó nem egyezik meg, tehát a két vegyület nem lehet ugyanaz.

- Akkor ezt a beszélgetést folytassuk holnap.

A vegyészeti katalógus szerint a kérdéses vegyület nemzetközi neve Thimerosal; forgalomban lévő nevei: Thiomersal, Mercthiolat. Halálfej-jelzésű szerves higany, vagyis a legmérgezőbb vegyületek egyike. A beszélgetés folytatása másnap, miután E. Tibor megmutatta a tisztifőorvosnak a szerves vegyületek atlaszából kimásolt dokumentumot.

- Tisztifőorvos: "Belátom most már, hogy megegyezik a két vegyület."

AZ OLTÁSOK A MAI NAPIG FORGALOMBAN VANNAK!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése