Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. október 22., hétfő

Gyógyulás - változtatás


"Csak javaslatot tehetsz arra, hogyan támogatja az illető a saját fejlődését, de végül neki kell hajlandónak lennie a munka elvégzésére.
Nem vagyok ügynök. Nem azért vagyok itt, hogy eladjak egy életmódot. Tanító vagyok. Ha el akarsz jönni, és tanulni akarsz tőlem, akkor boldogan tanítalak - de nem foglak arra kényszeríteni, hogy megváltoztasd a gondolkodásod. Ez a te kiváltságod. Szabadságodban áll, hogy abban higgy, amiben hinni akarsz. Ha tenni akarsz egy lépést ebbe az irányba, és fel akarod fedezni a dolgot, akkor rendben van. De ha nem, akkor tedd a dolgod. Minden ember a saját tudatosságának törvénye alatt áll.
Bármilyen probléma az érintett személy tudatossági szintjén teremtődik meg. A Te tudatosságod nem tudja megváltoztatni a helyzetet: az ő tudatosságának kell megváltoznia.
A lehető leggyorsabban vegyük észre magunkat ahelyett, hogy bevonódnánk a pillanat drámájába.
Kerüld meg a problémát, és beszélj arról, amit akarsz, úgy, mintha már megtörtént volna.

 
Gondolj olyan dolgokat, amelyektől jól érzed magad.
Hozz olyan döntéseket, amelyektől jól érzed magad.
Tégy olyan lépéseket, amelyektől jól érzed magad.
 
 
(L. L. Hay és C. Richardson: Kiemelkedő életet teremthetsz!)