2012-10-17

Reiki 1-es beavatás


2012.10.21-én, vasárnap 10:00 - 18:00
Reiki 1-es beavatás lesz. 
Jelentkezni még szombatig lehet: 06-30-625-328


USUI SHIKI RYOHO

 „Mindenki számára nyitva áll a beavattatás a Kurama tanaiba, teljesen függetlenül a hittől, vallástól vagy nemzetiségtől. Annyi a feltétel, hogy a beavatandó kész legyen minden energiáját a szellemi növekedésnek szentelni. Nem kell elfordulnia saját vallásától. Az egyetemes életerő fényt, megértést és erőt ad neki, bármilyen úton járjon is.”

 Mit jelent a Reiki?     
                                          Rei = univerzális
                                          Ki   = életenergia
Még NEM POLÁRIS, legmagasabb teremtő energia, melyből a teremtés kialakul és tapasztalhatóvá válik. Minden ebből keletkezik, tehát minden egyéb ez alatt van.
Minden létező dolog energia, rezgés.  Különböző minőségű rezgésekből épül fel a látható és nem látható világ, melyek egymással kapcsolatban vannak. Azt a technikát, mely lehetővé teszi, hogy ezzel a mindennek alapját képező rezgéssel, energiával fennálló kapcsolatunkat biztonságosan és hatékonyan felerősítsük, elmélyítsük: Reikinek nevezzük.
A Reiki hatása :
 Életfolyamatokat támogat. Valamennyi síkon hat. Támogatja a személyiség fejlődésének folyamatát. Enyhíti a fájdalmakat. Pozitívan befolyásolja a gyógyulási folyamatokat. Segít a harag, méreg, indulatok, félelem, depresszió megfékezésében. Megkönnyíti a nehéz fizikai és pszichikai szituációk elviselését. Előnyösen befolyásolja emberi viszonylatainkat. Serkenti a kreativitást, a teljesítőképességet. Elősegíti az önmegismerést. Megkönnyíti a távozást.
A Reiki energia a kezelések során mindig automatikusan oda áramlik, ahol arra a kezelt személynek szüksége van, ahol a betegség oka rejtőzik. Nem irányítható. Állandóan árad a kézből, ezért újszülött gyermekeket is be lehet avatni.
Mi mindent lehet Reikivel megkezelni ?
Gyakorlatilag korlátlan az alkalmazások lehetősége. Embereken kívül állatokat, növényeket és minden egyéb dolgot kezelhetünk vele. ( Minden rezgés és energia, így mindenre hat.)
Célszerű az orvosságokat, az élelmiszereket Reiki energiával besugározni.
Adj magadnak minden nap Reiki energiát. A nap minden pillanatában kapcsolatban lehetsz a Reikivel, ha a kezedet a testedre teszed.
Fokozatok :
  1.      kézrátételes kezelés
  2.      távkezelés szimbólumokkal
  3. A.  magasabb fokozat a távkezelésben (karmikus síkon)
    3.  B.   mesteri fokozat ( mások beavatásának képessége )
 ++ 2-es vagy 3/A után extra szimbólumok beavatás. ( 6 szimbólum konkrét célokkal)
Minden érdeklődőt szeretettel várok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése