2013-05-29

Mi számít gyógyításnak?



Most beszéltem egy aggódó édesanyával. Küldött levelet is, és az arra adott válasz egy részét név nélkül megosztom, mert fontosnak tartom, hogy végre mindenki megértse:
 
 
Ide másoltam az általad küldött Uriel üzenetből: Ez a változás önmagában nem idézi elő a feloldást vagy újrateremtést, de mindkettő a feloldás és az újrateremtés is kevesebb energiát fog igényelni. Így mindenki számára könnyebb lesz kivitelezni az életben a változásokat, melyek a szeretet útját követik.

A világ rálel a békére, amire Mindenki vágyik, de ez az út, mint minden dolognál, az egyéneken keresztül valósul meg.

Aki még mindig hadban áll önmagával és nem szeretettel és örömmel közelíti meg önmagát, az az illető a másokkal való kapcsolatai során is ezeket a határokat kapja visszatükrözve, mert a rezonancia [vonzás] törvénye továbbra is működik.

Ez az oka, amiért nem fáradok el abban, hogy folyamatosan hangsúlyozzam, mennyire fontos a Te szereped a sikeresség szempontjából!

Erről beszéltem. Vagy megérti, hogy így működik, vagy nem lesz gyógyulás!!!! Nincs idő vacakolni!!!! Bocsánat, de nem akarom elveszíteni, és indulatokat vált ki a nem-tudás. L

A pap csak ront a helyzeten szerintem.

Tudod, ezek fizikai törvények. A rezonancia törvénye, a karma törvénye. Nem minősítenek, csak működnek. Ha ki akar ugrani a 10. emeletről, hiába imádkozik, hiába teszünk mi bármit is, mikor földet ér, összetörik a teste. Hiába nem tanult fizikát, attól azok a törvényszerűségek még hatni fognak. Ezt meg kell értenie minden érdekeltnek. Hiába imádkoznánk, hogy ebben az esetben ne essen baja a zuhanó testnek. A megoldás az, hogy nem ugrálunk ki a 10. emeletről.

Az imákkal csak azt kérik a Teremtőtől, hogy rúgja fel a saját törvényeit. Nem fogja. Nem is tudja. Nem is dolga.
A test arra való, hogy tükrözze a benne lévő lelket és annak problémáit. Okosan olvasva a tünetekből irányt ad a megoldás, a kiteljesedés, az EGÉSZ-SÉG felé. Ez tökéletes megoldás. Butaság azt kérni, hogy tűnjön el az utunkon segítő tünet anélkül, hogy mi belül változnánk.

Ne haragudj, én csak VALÓBAN segíteni szeretnék.

Nagy szeretettel: Magdi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése