2013-05-06

Rezgésszámok

 
"Valahányszor túllépek szűkös hiedelmeimen, a megérzéseimre hallgatok, és követem szenvedélyem hívását, varázslatosan kitárul előttem az élet.
 
 
A siker nem hozza el a boldogságot, de a boldogság elhozza a sikert.
 
A vonzás törvénye egy pillanatra sem szünetel, és mi folyamatosan energetikai kölcsönhatásban állunk az Univerzummal. Minden gondolatunknak hatása van.
 
Nem számít, tudatosan mennyire vágyom a változásra. Ha a hiedelemrendszerem nem áll összhangban az elképzelt sikerrel, soha nem fogom megtapasztalni.
 
Minden energia. Az Univerzumban valamennyi kézzelfogható vagy láthatatlan létező az energia ilyen - olyan formája, és különböző frekvenciákon rezeg.
Amit fizikai valóságként tapasztalunk meg, nem más, mint az, ahogyan az energia átszűrődik az érzékeinken.
A gondolatok rezgésszáma például sokkal magasabb, mint mondjuk egy széké, ezért szemmel láthatók. Ennek ellenére nem kétséges, hogy léteznek.
 
 
 
Energetikai lények vagyunk tehát, ami annyit tesz, hogy a minket felépítő energia mindig meghatározott frekvencián vagy frekvenciatartományban rezeg. Ez a mi rezgésszámunk.
 
Amennyiben a rezgésszámok rezonálnak, azaz összhangban állnak egymással, egyúttal vonzzák is egymást. A rezonancia ellentéte a disszonancia, az összhang hiánya. Ha a rezgésszámok disszonánsak, taszítják egymást.
Ami a vonzás kialakulását eldönti, az a rezonancia megléte vagy hiánya.
 
Azt vonzzuk tapasztalataink körébe, amivel együtt rezgünk. Amennyiben rezonálunk az adott dologra, magunkhoz vonzzuk.
 
Ha rájövünk, hogy minden egyes érzelmi élményünk nem egyéb tanult értelmezésnél, attól fogva könnyebben elfogadjuk a tényt, hogy bármely helyzetet tetszés szerint értelmezhetünk, akkor is, ha értelmezésünk ellentmond a tanult válaszoknak."
 
(Bob Doyle: Ellenállás nélkül, szenvedéllyel - Édesvíz kiadó) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése