2013-06-29

8. nap



Hálás vagyok Éshának és Tibinek a tegnapi remek tanulásért és felismerésekért. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.
Hálás vagyok önmagamnak azért, amilyen vagyok. Tegnap szembesültem sok jó tulajdonságommal. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.
Hálás vagyok, hogy Ésha összeállította ezt a remek anyagot, ezzel sok – sok embernek segítve az életén. Nagyon megszerettem Őt. Köszönöm, hogy találkozhattam vele. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.
Hálás vagyok Tibinek, hogy vásárolt nekem ennivalókat, és lett mit ennem. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.
Hálás vagyok a körülményekért, hogy a hajnali ébredés után még sokat olvastam az ágyban. Köszönöm. Köszönöm, köszönöm.
Hálás vagyok Trixinek, hogy hozzám fordult a beteg kutyája miatt, és délután megyek segíteni nekik. (Nagyon szeretem a kutyákat is, de most nem tarthatok saját ebet. J) Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.
Hálás vagyok, hogy ma újra bejutok a kórházba Andihoz és Csabához. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.
Hálás vagyok az internet adta lehetőségnek: ma megint egyszerre látjuk egymást Ancsával Dubaiból, Vikivel Kaposvárról és én Pestről. Látni fogom a pici fiúkat is. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.
Hálás vagyok azért a körülményért, hogy megtehetem: beülök a kádba meditálni. Imádom. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.
Hálás vagyok, hogy megható, kedves levelek vártak a levelezésemben. Köszönöm mindenkinek. Köszönöm. Köszönöm.

Reggel megírtam a listám, de másképp alakult a nap. Egy kedves erdélyi házaspár váratlanul meglátogatott. Jó volt látni őket. De így ma nem jutottam be a kórházba. Minden nem megy egyszerre. :-)
 
Viszont még előttük tudtam beszélni Ancsával és láttam Farist is. Hatalmasat nőtt a legény! Már egyre kevésbé Ancsa, kezd erősen az édesapjára hasonlítani. Ez persze nem baj, mert az apja is remekül néz ki. :-) Már nagyon várom a találkozásunkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése