2013-09-04

Meghívó szombatra


Fura helyzet alakult. Amennyire tiltakoztam ellene, most teljes gőzzel kiállok a Flavon mellett. Részt vettem pár előadáson, bemutatón, beszéltem emberekkel. Látom Csabán a hatást. Meg persze a többieken.
Örülök, hogy Gyuri segítségével tagja lehetek a Platinum csapatnak. :-)
 
Sajnos szombaton nem tudok egyszerre két helyen lenni. Zalaegerszegen leszek, másfél évtizedes tradíció ez már. Így most a jubileumi rendezvényt kénytelen vagyok kihagyni.
 

Szerencsére Gyuri és Csaba el tudnak menni, és fogadni tudják az összes ismerősöm is. Foglalnak helyet. A program ingyenes.
 
Idézet a technikai levélből: Kérünk Benneteket, hogy időben érkezzetek, és vegyétek át tolmácskészülékeiteket a főbejárattól jobbra (magyar hálózat tagjai) és balra (lengyel hálózat tagjai) található Flavonos pultoknál. A készülékek használata mindenki számára ingyenes egy arcképes igazolvány leadásával. Idén 5 nyelven biztosítunk tolmácsolást: angolul, szlovákul, horvátul, lengyelül és magyarul. Rendezvényünkön lehetőségetek nyílik szóróanyag- és termékvásárlásra. Fizetés HUF-ban, EUR-ban és PLN-ben lehetséges.

Parkolás: a MOM Park felhívta a figyelmünket arra, hogy a mélygarázst kizárólag az ott vásárlók használhatják, ezért – a korábbi tájékoztatásunkkal ellentétben – kérünk Benneteket, hogy a szombati nap folyamán, a rendezvény ideje alatt ne használjátok a MOM Park mélygarázsát a konfliktus elkerülése érdekében. Megértéseteket köszönjük!

Személy szerint mindenkinek ajánlom a rendezvényt! Aki el akar menni, kérem szépen, hogy jelezze nekem, hogy Gyuriék tudjanak róla, és segítsenek, tudjanak válaszolni a felmerülő kérdésekre.
 
Most a 30-996-55-15 -ös mobil, vagy a vezetékes 1-276-8352-es számon értek el. Vagy írjatok mailt.
 
 
Mindenkit várunk nagy szeretettel!
 
Csaba - Gyuri - Magdi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése