2013-12-10

Siker és a tudomány




"A kvantumfizika kutatói rájöttek, hogy minden vibráló energia - húrokból tevődik össze. Amit valaha szilárd anyagnak tekintettek, az valójában pulzáló, energetikai "rezgéshalmaz", amelyre hatással van az emberi akarat és tudatosság. Minden egyén és az egész faj sorsát ezek alakítják. A te jövőd is épp most ölt alakot.
Minden általad megtapasztalt eredményt az határoz meg, amit a tudatoddal és az energiáddal teszel. Ez az igazság olyan hatalmas erővel ruház fel, hogy amikor felismered, azonnal megváltozik az életed. Ha soha nem is voltál korábban tudatában, a világ univerzális törvényei eddig is kifejtették hatásukat léted minden aspektusára, ideértve a karrieredet, a pénzügyeidet és a kapcsolataidat is.
 
Sokan érzik úgy, hogy taposómalomban élnek: folyamatosan úton vannak, mégsem jutnak sehová. Belefáradnak abba, hogy rohannak a munkából haza, megbeszélésekről találkozókra, és minden idejüket végeérhetetlen feladatokra és nem kielégítő tevékenységekre fordítják. Egyik kapcsolatból a másikba menekülnek, és egyik nagy projekt után vágnak bele a másikba, folyton azt remélve, hogy az új áldozat meghozza, amit keresnek. Üresek, megrekedtek és szabadságra áhítoznak. Kétségbeesetten várják a változást, de nem tudják, hogyan idézhetik elő, ezért folyton, újra és újra a régi mintákat ismételgetik.
 
Ha mindez ismerős, és minden egyes újabb csalódás a régiekre emlékeztet, szedd össze a bátorságodat! Igenis megvan benned az erő ahhoz, hogy változtass az életeden.
 
Ne feledd, ha nem tetszik, amit létrehoztál, akkor változtatnod kell azon, aminek a tudatában vagy. Amikor észreveszed, hogy a figyelmed a negatív oldalra irányul, tudnod kell, hogy ilyenkor az elméd negatív eredményeket hoz létre. Bármit kell is tenned ehhez, állítsd át a fókuszt, és hamarosan meglátod azt az erőteljes és pozitív eredményt, amelyet csakis igazán optimista tudattal lehet megteremteni."
 
folytatni fogom.....
 
(Sandra Anne Taylor: A siker 7 törvénye) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése