2014-09-12

Mit akarsz teremteni és tapasztalni?


"A Világegyetem, amelyben éltek, a VONZÁS TÖRVÉNYÉRE épül. Ez azt jelenti, hogy a BEFOGADÁS az alapja, nem pedig a kirekesztés. Más szóval egy befogadáson, vonzáson alapuló Világegyetemben egész egyszerűen nem létezik olyasmi, hogy "nem". 
Amikor valamilyen kívánt dologra nézel, és "igent" mondasz rá, befogadod a Rezgésedbe, és a belőled sugárzó Rezgés részévé válik, ami azt jelenti, hogy része lett vonzásod irányultságának, ami azt jelenti, hogy - elindul hozzád. 


Ám amikor "nemet" kiáltasz valamire, azt is befogadod a Rezgésedbe, tehát a belőled sugárzó Rezgés részévé válik, ami azt jelenti, hogy része lett vonzásod irányultságának, ami azt jelenti, hogy -  elindul hozzád." 


Valahányszor tudod, hogy mit nem akarsz, mindig világosabban tudod, hogy mit akarsz, ezért amikor világosan tudatosul benned egy másik ember nemkívánatos helyzete, abban a pillanatban önkéntelenül elküldöd Rezgésed Valóságába ennek a helyzetek a kijavított változatát. Ekkor az a feladatod, azzal tehetsz a másikért, önmagadért, természetes létállapotodért... hogy osztatlan figyelmed a javulás gondolatának szenteled, amely a beszélgetésetekből / megfigyelésedből született meg. 


Amikor pedig megtanulsz így tenni, nem csak nagyobb hasznára leszel másoknak, hanem látni fogod azt is, hogy kapcsolataid más emberekkel hogyan járulnak hozzá oly mérhetetlenül nagy mértékben folyamatos kialakulásodhoz.


Tudtad, hogy elég nagy ez a bolygó mindenki vágyainak a megteremtéséhez. Azon sem aggódtál, hogy mások teremtésének megfigyelése akadályozni fog téged (még ha nem is tetszik, amit látsz), mert tudtad, hogy hatalmadban áll arra összpontosítani, amit kívánsz. Ezért aztán nem gondoltad szükségesnek, hogy megszabadítsd a világot mindattól, amit személy szerint te nem kívánsz. Az volt a szándékod, hogy eldöntsd, mit akarsz, és azt összpontosításod hatalmával és a Vonzás Törvényével magadhoz vonzd, - és engedj másokat ugyanígy tenni. Tisztában voltál azzal, hogy az eltérések nem csak erőd, hanem fejlődésed és léted alapját is képezik - mert fejlődés nélkül a létezés sem folytatódhatna."



(Még ide ajánlom egy korábbi bejegyzésem: RAS
http://kvm17.blogspot.hu/2010/01/ras.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése