2017-01-15

Hálás köszönet Mindenkinek!


Ez már épp a 60. szülinapom volt, de ennyi felköszöntést még soha nem kaptam. 
Tegnap itt volt Ancsa a párjával és a két fiával. Rafik és Yusuf szülinapja holnap lesz. Buliztunk egy nagyot. :-)
Vikiék lebetegedtek, majd jövő szombaton folytatjuk az ünneplést, neki 18-án van a szülinapja. 4 szülinap 3 napon belül! Belehúztunk. :-)
Aztán éjjel elkezdődött, folyamatosan csippant a telefonom. A más kontinensen élő ismerőseim, és gondolom, akik nem tudnak aludni, már kezdtek üzeneteket küldeni. Aztán napközben még keményebb lett a helyzet. Gyakorlatilag ma szinte alig haladtam valamivel, mert levél, telefon, sms, Skype és minden formában ömlött a sok köszöntés. 400 után feladtam a számolást. Megható volt, nagy köszönet érte!
Az erdélyi üzenetek nagyon felkavartak, nagyon hiányoznak a személyes találkozások!
De még a volt osztályfőnökömnek is eszébe jutottam, osztálytársaknak, repülős társaknak, régi filmes munkatársaknak, régi szerelmeknek...
Gyakorlatilag ma összejött a teljes 60 évem. :-)

Őszintén szólva messze nem érzem ennyinek magam! Még mindig átadom sokszor a helyem a buszon. :-) 

Szívből kívánom Mindenkinek, hogy még sokszor köszönthessük egymást! Talán kicsit nagyobb békességben és elégedettségben. De hát a Vízöntő-kor teszi a dolgát, és átformálja a világunkat. Mi meg ebben a nagy átalakulásban részt veszünk, tapasztaljuk és igyekszünk lépést tartani a fordulatokkal. 
Személy szerint élvezem. :-) 


Nagy a pörgés. Akik már eddig eljöttek, mindannyian megerősödtek abban, hogy lássák, mivel kell majd idén foglalkozniuk. A bizonyosság érzése, mikor már a 14 féle kártya mondja ugyanazt az üzenetet. :-)


A következő 2 napot elvonulva, remek csapattal, tanulással töltöm. Nem leszek elérhető. Aztán újra bevetem magam! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése