Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2013. december 12., csütörtök

Érzelmi műsorszórás

 
 
"Érzelmi rezonanciánk messze a legerősebb önkifejezési eszközünk. Mindennapi érzéseink hangosan és tisztán sugározzák, hogy kik vagyunk, és mit várunk a világtól. Ha például krónikus félénkségben szenvedsz, akkor védekezel, és ezzel csak egyre több olyan félelmetes helyzetbe fogsz kerülni, amelyben retteghetsz. Ha jellemzően dühös ember vagy, az általad kiküldött jelek azt közvetítik, hogy ellenségekre számítasz - és pontosan ebben lesz részed.
 
Ha azonban könnyedebben, boldogabban tekintesz az életre, azzal azt üzened, hogy a világot vidám helynek látod, és ezáltal mind az energiáid, mind pedig az elvárásaid még több vidámságot vonzanak feléd. Ha magabiztos és békés érzéseket táplálsz, annak igen vonzó rezgése van, mely olyan embereket és élményeket hoz eléd, amelyek még inkább elmélyítik derűlátásodat. Ez a rezonancia valósága: amit te sugárzol, az biztosan visszaszáll rád."
 
(S.A.Taylor)