2014-01-23

Gyere megtudni az idei energiáidat!


Markáns energiák jellemzik a 2014-es évet. Március 21-től a Holdat a Szaturnusz váltja fel. Ő a Szigorú Tanító. Érdemes lesz becsületesnek, tisztességesnek, alaposnak, megbízhatónak lenni. A pontosság, hűség, kitartás megkapja jutalmát. Az ellenkező viselkedés miatt komoly árat kell majd fizetni. De ez rendben is van. :-)
Zodiákus szerint a Vízöntő éve lesz. A régi, megkövült dolgok összeomlanak, hogy friss levegőt és energiát tudjunk megtapasztalni. Rá is fér a bolygóra egy alapos szellemi takarítás.
 
 
 
Akik már húztak ebben az évben, mindannyian remek dolgokkal szembesültek. Évről évre egyre több orákulum áll rendelkezésre. Most már kb. 30 féléből húzunk. Ezt azért csinálom így, mert 1-2 kártyát vagy elhisz valaki, vagy sem. De ha már a tizenötödik lap mondja ugyanazt, az már nem gyenge hit, hanem erős bizonyosság.
Jósolni nem lehet! De a várható energiák és feladatok megjelennek. A kivitelezés mindenkin önmagán múlik.
Most már túl vagyok az év eleji rohamon, így mindenkit várok nagy szeretettel.

Tavaly valaki többször húzta a gyermekáldást. Ők már nem akartak több babát. Sőt, az év első felében még nőgyógyászati műtéten is átesett a hölgy. Aztán később mégis bejelentkezett egy baba. Végül úgy döntöttek, hogy ha már ennyire igyekszik, örömmel látják. :-)  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése