Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2014. február 24., hétfő

A gondolat erejeMinden gondolatnak ereje van! Ha gyakran gondolsz valamire, az végül még akkor is megvalósul a fizikai világban, ha a gondolatokhoz nem társult erős érzelem. Az egyes gondolatok teremtő ereje különböző, illetve fizikailag azok különböző sebességgel manifesztálódnak.

Az intenzív érzelemmel társuló gondolataid a legerőteljesebbek, akár pozitívak azok (tehát célod irányába mutatóak) és pozitív érzelemmel kísértek, akár negatívak (tehát a célodtól eltérő irányba mutatóak) és negatív érzelemmel kísértek. Minél intenzívebb érzés jár át az adott gondolat megformálásakor, annál gyorsabban valósul az meg. De amint már mondtuk, az erős érzelemtől mentes gondolat is manifesztálódik, ha azt gyakran gondolod!

Összefoglaljuk a TEREMTÉS FOLYAMATÁNAK említett szakaszát: 
Értsd meg, hogy minden gondolat teremt! 
S minél intenzívebb érzelem van jelen a gondolat megfoganásakor, annál gyorsabban kapod meg annak eredményét. Továbbá: ha nem gátolja negatív, tehát ellentétes tartalmú gondolat, akkor a gyakran gondolt gondolat is - bármilyen irányú is legyen az - előbb-utóbb megvalósul.

(Esther Hicks)