Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2015. december 12., szombat

Nelson-féle computeres terápia


A készülék folyamatosan érzékeli a páciens ultrafinom élettani rezgéseit, biorezonanciáit, a kórosakat megkülönböztetve a harmonikusaktól. A kezelések alkalmával megkísérli a diszharmonikus rezgések megszüntetését, harmonikussá alakítását. A vizsgálat során átvizsgálja a szervezet egyes szerveit, szervrendszereit, kimutatja azok akár csak enyhe egyensúlyzavarát és harmonizációs kezelését is elvégzi.
A program az elektródákkal elektromos kapcsolatot alakít ki a beteggel, és ezt a programozott kapcsolatot a számítógép a soros porton keresztül vezéreli vagy értékeli. Az érzékenysége úgy van beállítva, hogy a betegségek, méreganyagok és a fertőzések legkorábbi jeleit is észrevegye.
A felmérés több, mint 3600 részből áll, melyeknek mindegyike kb. századmásodpercig tart, rövid szünetekkel az egyes részek között.


Elhoztak hozzám egy 10 hónapos kislányt. Napok óta nem mosolygott, sugárban kihányt mindent, magas láza volt egész nap és ment a hasa, az antibiotikumok ellenére. (antibiotikum = életellenes)
A Nelson kezelést jól viselte, majd még Reiki kezelést is adtam neki. Időnként megjelent egy-egy mosoly az arcán, a testhőmérséklete normalizálódott, pedig már este lett. Másnap délelőtt visszajöttek egy újabb kezelésre. Éjjel nyugodtan aludt, nem hányt, békésen telt az éjszaka. Sokkal vidámabban dolgoztunk a második alkalommal.
Nem viszünk be kémiai anyagokat, nem kell megszúrni vagy lenyelni nagy tablettákat, nincs semmi testi gyötrelem. Játék közben javul az állapot. A felnőttek el szoktak aludni közben.  



Más:
Érdekes élmény, hogy problémát talál, mondjuk az izomzatnál. Ekkor belemegyek az érzelmi blokkba. Az idős férfinél kiderül, hogy 12 éves korában volt valami gondja az édesapjával. Kezeli a sérelem rezgéseit, majd visszatérve az izomzathoz, már eredményes a kezelés, az izomzat elfogadja a változást. Aztán kiderül, hogy az illető életében akkor egyszer veszekedett az édesapjával. Még ma is „emlékszik” az esetre. Látom, mert az izmai is. :-D

Általában méregtelenítéssel kezdem, aztán csakra- és auraharmonizálás következik. A meridiánok korrekciója után a szervrendszereket veszem sorba, majd a fejben / tudatban / agyban dolgozunk. Ezek után jönnek a konkrét szervek.

Szóval én nem diagnózisra használom a gépet, hanem kezelésre. Betegségtudatot nem akarok beépíteni senkibe. De a tudatalatti blokkok oldása nélkül meg csak tüneteket lehet maszatolni. 

Szeretettel várom a jelentkezőket!