2016. augusztus 20., szombat

Laminine - ad egy új lehetőséget!


2016.07.26-a jelentős nap lett az életemben. Székely Gyula meghívott egy beszélgetésre. Sok hálózatban vettem részt, vegyes élményekkel. Magam sem értettem, miért mondok azonnal igent. 
Aztán összeállt a kép. 26 éve dolgozom Reikivel. Idejön valaki, hogy fáj a térde. Ha a kezelés közben a térdére összpontosítok, akkor a bioenergia megy, ami nem jó, mert részben lemerül a kezelő, másrészt megy az adok-kapok. A Reiki odamegy ahová neki a legnagyobb szüksége van rá, és azt teszi vele, amire ITT és MOST a legnagyobb szüksége van. A Reiki nem kívánságműsor. Adott esetben mondjuk a veséjébe megy, mert bár nem tud róla, ott sokkal nagyobb a baja. 

Aztán jött a számmisztika. A fenti számsor mindennek a legideálisabb, legoptimálisabb állapotát jelöli. Ez tud idővel kopni, romlani, betegedni. 

Most pedig itt van egy kapszula a fizikai síkon, ami kegyelmi lehetőséget ad. Épp úgy dolgozik, hogy arra hat, amire a legnagyobb szükség van. Elképesztő számomra is a hatása. 
Erről persze továbbra sem szabad megfeledkezni: 

Miről is van szó? 

A sokkoló, hogy már 1929-ben felfedezték, de csak most ért ide. 

Dr. John Davidson Kanadában dolgozott, főleg autista betegekkel. A megtermékenyített tojás 9. napján a fehérjében felfedezett egy anyagot. Ezt a kivonatot eredményesen alkalmazta a betegeinél. Halála után egy időre feledésbe merült a munkája. Ha akkor lett volna internet, és megosztja a sikereit! 
De eltelt közel 50 év!


Dr. Bjodne Eskeland Norvégiában ismét lendületet adott a felfedezésnek. 2001 óta bizonyít a 4 termék a világon. Tehát már nem kísérleti stádiumban van, hanem 15 év komoly tapasztalata áll mögötte. 


Amikor egy pps anyagot akartam készíteni, napokig néztem az anyagot a világhálón. Ez a nem vékony könyv is a tapasztalatokról szól. Érdemes a YouTube oldalán a Laminine Doctor's Panel sorozatot megnézni. Sokkoló eredményeket produkál a 4 féle termék!


Úgy gondolom, ez a legényke az első a világon, akinek javult az izomsorvadása a Laminine-nak köszönhetően. 


Itt égési sérülésre alkalmazták. 


Az, hogy egy karmikus betegséget, mint az autizmus, javítani lehessen, tényleg kegyelem-számba megy! De már 1929-ben is sok esetet tapasztalt Davidson. Dawn-kóros sikerek is vannak a neten, Altzheimeres esetek is!

Idős hölgy nem ismerte meg a közvetlen családtagjait, és az esti fürdetés közelharcban telt. Rövid Laminine szedés után megismeri őket, és magától, békésen lefürdik esténként. 


Aminek a gyógyszergyártás nem örül: rengeteg esetben lejön a cukorbeteg az inzulinról! 
Ennek a hölgynek nem kellett levágni a lábát! 


Itt látható fél év alatt mennyire javultak!

Leukémiás 11 éves fiú a halál küszöbén állt. Lekezdte szedni. Pár nap múlva láza lett, ami jó, mert beindult a szervezet öngyógyító képesség. Napok múlva kiütései lettek, mivel bőrön keresztül is méregtelenített. Most már remek állapotban van a fiú!

A leukémiásoknak a kórházban olyan szert adnak, amitől vonaglanak a fájdalomtól, a test úgy érzi, meg fog halni, és elkezdi termelni az a fajta őssejtet, amit levesznek a betegtől, és majd beadják. Mennyivel egyszerűbb bevenni pár kapszulát, és sokkal olcsóbb is! 


Ami a filmes múltam miatt meglepett: 


A Vörös Szőnyegen is ismert már, csak mi nem tudtunk róla. 


Amit még Anna szedett, és nem került sor a lábának amputációjára, az az Omega+++:Akinek az emésztésével van gond, annak a Digestive+++ ajánlott. 


A HIV fertőzötteknek, leukémiásoknak és egyéb immunbetegséggel küzdőkkel is van megoldás: Immune+++


Mikor készült a PPS, arra gondoltam, úgy lenne érdemes szedni, hogy sorban, minden nap egy másikat. Akkor az egész szervezet le van fedve. Aztán 2 videóval később kiderült, hogy ezt így is ajánlják. :-) Feltaláltam a spanyolviaszt. :-)


Mivel ez a növekedési faktor 20 éves kor után már nem termelődik, érdemes pótolni. Olyasmi ez, mint a Q10. Egy kisgyerek csonttörése pillanatok alatt beforr, de egy idős emberé már nem ilyen egyszerű. 

Akit ez bővebben érdekel, keressen meg! Még nagyon az elején vagyunk. Ha volt valaha termék, aminek küldetés a terjesztése, akkor ez az!

Kérésre örömmel elküldöm a PPS anyagot is annak, akit érdekel. 

Szeptember 10-én, a Novotelben lesz ismertető. Iderepül az egyik igazgató és az egyik kutató. Vele 11-én (korlátozott számban) lehet beszélgetni a 15 év tapasztalatáról. 

A jegyeladás az én feladatom. Szombaton max. 180 fő jöhet, vasárnap 60 fő. Siess, ha ott akarsz lenni! A szombati jegy elővételben 2.500.- Ft, helyszínen 3.000.- ha még marad. A vasárnapi beszélgetés 1.000.- Ft. 


Itt a nagy lehetőség az újjászületésre minden értelemben! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése