2018-07-17

Reiki 1-es beavatás


Az utóbbi csaknem 30 évben számtalan technikát tanultam, de mind közül a Reiki a leghatásosabb, ezt alkalmazom a legtöbbször a legeredményesebben. :-)


A Reiki hatása:

Életfolyamatokat támogat. Valamennyi síkon hat. Támogatja a személyiség fejlődésének folyamatát. Enyhíti a fájdalmakat. Pozitívan befolyásolja a gyógyulási folyamatokat. Segít a harag, méreg, indulatok, félelem, depresszió megfékezésében. Megkönnyíti a nehéz fizikai és pszichikai szituációk elviselését. Előnyösen befolyásolja emberi viszonylatainkat. Serkenti a kreativitást, a teljesítőképességet. Elősegíti az önmegismerést. Megkönnyíti a távozást.

Figyelmeztetés :
Minden olyan esetben, amikor eddig is orvoshoz fordultál, hívj a továbbiakban is orvost!


Mi mindent lehet Reikivel megkezelni?

Gyakorlatilag korlátlan az alkalmazások lehetősége. Embereken kívül állatokat, növényeket és minden egyéb dolgot kezelhetünk vele. (Minden rezgés és energia, így mindenre hat.)
Célszerű az orvosságokat, az élelmiszereket Reiki energiával besugározni.
Adj magadnak minden nap Reiki energiát. A nap minden pillanatában kapcsolatban lehetsz a Reikivel, ha a kezedet a testedre teszed.

Ajánlom, hogy vezess listát, amibe beírhatsz minden személyt, dolgot, időpontot, szituációt, amire Reikit akarsz küldeni.  Ha kezeid közé veszed, ezzel kezelést adsz a beírtakra.  Ily módon segíthetsz hivatali okmányokon, leveleken keresztül is.
Elvont fogalmakat, helyzeteket úgy is kezelhetsz, hogy egy fényalaknak képzeled, majd a kezeid közé véve küldhetsz neki Reiki energiát.


 Ismétlőket is szeretettel várunk! 

A Reiki beavatáson kívül a csakrákról, aurákról is tanulunk.
PPS vagy PDF formátumban megkapod az anyagokat. 
Ára: 30.000.- Ft. 

A második fokozatnál a szimbológia is tananyag. 













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése