2020-08-07

Immunrendszer

 

Saját 30 éves tapasztalatom szerint az immunrendszeri problémák mögött mindig az ÖNMAGUNK EL NEM ELFOGADÁSA áll. 

Az ember saját maga ellen fordul, mert valamiért lelkiismeretfurdalása van például. 

Nem használ az sem, ha idétlen példaképeknek akar valaki megfelelni. (Lásd a nők plasztikai műtéteit például.)

Találtam egy írást a Facebook oldalon, ide másolom egy részét, mert magam is így látom: 

Ezt egy francia természetgyógyász írta:

🥱'' Elég unalmas, hogy nap mint nap és egyre inkább a járvány kellős közepén a média nem magyarázza el, hogyan működik az immunrendszerünk.
🤨 Folyamatosan arra biztatnak minket, hogy keressünk külső védelmet, ami megment minket: maszkok vásárlása, alkoholos gél vásárlása (anélkül, hogy elmondanánk, hogy ezeket a géleket egymás után több napig nem szabad használni, mert az etanol alapján eltávolítjuk szervezetünk első, természetes immungátját: 🧐 Bőrünk baktérium-és lipidfóliáit, amelyek gátolják a vírusokat......Az elmúlt években az antibakteriális termékek túlzott felhasználásának, valamint a baktériumok immunrendszerünkben betöltött szerepével kapcsolatos félreértéseknek köszönhető, hogy a szervezetünk évről évre egyre érzékenyebbé válik.
🥶 Minél többet használjuk ezeket az alkohol alapú géleket, annál áteresztőbb és vírusérzékenyebb lesz a burok (epidermisz) kialakítása...
🌀 Másodszor, a média elkezd mesélni nekünk egy olyan megoldásról, ami kívülről jön: egy jövőbeli gyógyszerkezelés vagy egy oltóanyag, amelynek forgalomba hozatali engedélyének értékelését sürgős okokból biztosan figyelmen kívül hagyják "...
🚀 Mikor magyarázták el a lakosságnak, hogy néhány nap alatt (fiatalok), vagy néhány hét alatt mindenki képes természetes módon erősíteni az immunrendszerét? Ez biztosan nem akadályozná meg a vírus terjedését, de erősítené a védekezésünket a vírussal szemben, és ezáltal csökkentené a súlyos esetek arányát, annak érdekében, hogy otthon sokkal gyorsabban gyógyulhassanak.
🤓 Miért nem vonják be az információs csatornákba, azokat akik idejük 95%-át, több héten át ebben a témában töltik, az egészségügyi szakembereket, akik a megelőzésről beszélnek, táplálkozásról, természetgyógyászok, homeopaták,, gyógynövény-terapeuták, akik hatalmas munkát végezhetnek tájékoztatás és megelőzés terén, közel a közvéleményhez, és ezáltal csökkenthetnék a frontvonalban lévő orvosok számát?
🍎 Miért nem mondják el, hogy melyik élő, nyers, helyi és szezonális zöldség és gyümölcs fogyasztása a legjobb módja az immunitáshoz szükséges ásványi készleteink gyors megnövelésének, ami a védettséghez szükséges?
🙊🙉🙈 Miért nem magyarázza el, hogy a böjt erősíti az immunrendszert mindössze 3 nap alatt?
👌Miért nem beszélünk a hideg zuhany előnyeiről, ami néhány nap alatt növeli az egyes T lymphocyták szintjét?
🌿Miért nem magyarázza meg, hogy olyan növények, mint az echinacea, asztragális, bodza, scaramusso, koncentrált formájukban néhány hét alatt növelik az immunvédelmet? (akkor lett volna időnk a vírus megjelenése óta...)
⚖️ Miért nem beszélnek az esszenciális antivirális illóolajok hatékonyságáról, a nagy dózisú C vitamin és ásványi anyagokról, úgy mint a cink és a szelén?
🔥🥋 Miért nem beszélnek a fizikai aktivitás fontosságáról és a közelmúltbeli tanulmányokról, amelyek bizonyítják a jóga gyors hatékonyságát az immunrendszer erősítésében?
🤖 Miért nem magyarázzák el, hogy a félelem egy hatalmas immunszupresszor? És miért ez az egyetlen érzelem, amit most közvetít a mainstream média, amely olyan szorongási szintet generál, ami napról napra egyre jobban gyengít...?  (ezért a maszk felesleges viselése ártalmas, mert tudat alatt is félelmet kelt az emberben!!!) ⛑️ Miért nem magyarázzák el az embereknek, hogy bennük rejlő védelmi és gyógyító képességeik vannak, amely végtelenül erőteljesebb, mint a világ bármely más gyógyszere, és gyorsan aktiválható?
👩‍🚀 A testünk egy igazi gyógyítógép.
👽 Ebben az időszakban, amikor végre van időnk, itt az ideje a saját működésünkre koncentrálni, és tartsunk igényt a személyes erőnkre, s átvenni az irányítást az egészségünk és a jövőnk felett.

Jose Gorrochategui

(Forrás: Christian Forest, júl.24-i, egy francia nyelvű változata és az online fordító nyomán, javítva)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése