Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. május 5., szombat

Anyák Napja


Holnap Anyák Napja lesz.
Mivel energetikailag nehéz nap lesz,
néhány figyelmeztetés:

Figyelj arra, hogy 05:52-kor telihold lesz. (Ez Budapestre kiszámított időpont.) Tehát ezen a napon, bármit csinálsz, "százszorosan" hat. Érzékenyebbek az emberek, sértésre és kedvességre egyaránt. Éber tudatossággal figyelj arra, mit küldesz ki a külvilágba!
A Szaturnusz - Merkúr szembenállás nem könnyít a helyzeten. Vigyázat a kommunikációra! Csak abban az esetben érdemes komoly problémákat ezen a napon tisztázni, ha a résztvevő felek éber tudatossággal rendelkeznek. Másképp csak tovább romlik a viszony.
Eleve a Merkúr a gyermeket és a rokonságot uralja, a Szaturnusz pedig a Szigorú Tanító. Ne ma dorgáljátok le a gyermekeiteket!

Ha belegondoltok: csak akkor lehet valaki ANYA, ha van egy lélek, akik vállalja, hogy hozzá születik le. Tehát a nagymamákon kívül a gyermekeket is ünnepelhetjük ezen a napon. Apa nélkül sincs gyerek. Észre kéne venni, hogy ez egy nagy társasjáték. :-)