Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2010. március 21., vasárnap

Nap - Szaturnusz szembenállás

Tegnap reggel aggódva hívott valaki: a lánya előző nap szült egy csodás kislányt. A baba rendben is van. A szülés nehezen ment, császár lett a vége. Elhangzott a mondat, hogy jól meggyötörte a mamáját. Nem. Túlhordás esetén van az, hogy a baba nem lelkesedik a világra jöveteltől. Ha a mama nem tágul, akkor éppen ő az, aki nem akarja elengedni a testében eddig növekedő gyermeket. A mamának vannak tudatos vagy inkább tudatalatti félelmei, ellenállása.
Sajnos engem igazolt a további helyzet, mert tegnapra a kismamának nagyon kemény lett a hasa, bélcsavarodás gyanúja lépett fel. Leállt a perisztartikus mozgás. = görcsölés, félelmek.
Később egy újabb hír érkezett: éjszaka elment egy kedves ismerősöm. Halálba köhögte magát. Váratlan volt a távozása.
Ancsának meséltem este a két hírt, és hogy mi jöhet még, mikor újra megszólalt a telefonom: egy újabb haláleset. Ezt viszont szerdán megjósoltam. Bevitték az illetőt az elfekvőbe. Sejtettem, hogy nem marad ott sokáig. 95 éves volt.
Dolgozik a Nap - Szaturnusz szembenállás. Figyeljen mindenki az egójára!