Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2010. április 15., csütörtök

Mélység és magasság

Már 3 bolygó áll retrográdban. A Merkúr érdekes helyzeteket okoz az izlandi vulkán kitöréssel. Szép, vörös naplementéket lehet majd látni napokig. Nem tudom, hogy ez nekem is megadatik Erdélyben, odáig ellászik a porfelhő? Majd beszámolok róla.
A múlt héten kipróbálhattuk, milyen napokig áram nélkül élni. Kibírható, de sok kár ért miatta. Túl vagyunk ezen is.
Ma reggel kiderült, hogy hajszál választ el a lakás árverezésétől. Közben egy drága tanítványom komolynak tűnő egészségügyi helyzetbe került. Egymást erősítettük reggel telefonon. Aztán perceken belül manifesztálódott valami, amiről beszéltünk. Működik az elmélet, csak zsigeri szinten sem szabadna megrendülni. Nem könnyű, de érdemes tanulni és próbálkozni. :-D
Viszont amilyen keményen indult a nap, olyan magasságos lett az este. Megható élmények sora emelt a magasba. A záróélmény: egy drága pár szülővé fog válni. Új baba érkezik majd az év végén. :-DDD Jó helyet választott magának.