Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2011. május 1., vasárnap

Lavylites start

Tegnap elindultunk a Lavylites hajóval. Két oldalunk is van, a kétféle tevékenységre:

Az egyik a www.lavylites.hu Ez egy webes magazin. Mindenféle témakörrel: Holisztika, Vallástorrent, Egész-ség, Nemajánló, Kortárs, és még sok más. Érdemes megnézni. A cikkek folyamatosan frissülnek majd. Várunk is új írásokat, illetve olyan témákat, amiket javasoltok.
.
A másik tevékenység az értékesítés, ennek oldala a www.lavylites.com Ez az oldal még nincs kész, de minden nem ment egyszerre. Ezen is folyamatosan dolgozunk.
.
A tegnapi nap újszülötte a LAVYL AURICUM. Ez a Lavyl officinalis továbbfejlesztett változata. Nevét a benne lévő aranytól kapta. Még többet tud, mint az elődje. A gyógyítás "svájci bicskája". Repdes a lelkem, hogy tanúja voltam a születésének és boldogan figyelem térhódítását. Már az officinalis is ámulatba ejtett a sokrétű felhasználhatóságával és eredményeivel, a hosszú évek tapasztalataival, és ez most még fokozódik. Csodás érzés részt venni ebben a munkában. Nézzétek el a határtalan lelkesedésem. :-) de nagyon fel vagyok  dobva.