Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2013. május 9., csütörtök

Szenvedély


Amennyiben tudatában vagyunk, hogy a negatív gondolatok negatív helyzetekkel rezonálnak, és minél borúlátóbbak vagyunk, annál több rosszat vonzunk magunkhoz, máris VÁLASZTHATJUK azt, hogy másként érezzünk.
 
 
Aki a szenvedélyeinek él, az automatikusan pontosan arra fog rezonálni, amire szüksége van.
 

Soha ne mérd másokéhoz a saját látomásodat vagy ábrándodat. Az élet nem verseny, hogy kinek vannak a legnagyobb léptékű, legmerészebb, legnemesebb céljai. Te azért vagy itt, hogy a SAJÁT életedet éld. Milyenné szeretnéd formálni?


A látomásnak TÉGED kell lelkesítenie. Senki más egyetértésére nincs szükség ahhoz, hogy belevágj a megvalósításába. Amint elindulsz az úton, amelyet önerőből építesz, a támogatók is megjelennek.
 
Valamennyien azért vagyunk itt, hogy a szenvedélyeinknek éljünk, ezért ha ezt eddig elmulasztottad, ideje elkezdened!
 
A vonzás törvénye alapján azt vonzod magadhoz, amire rezonálsz. Ezért, ha a jövőbe vetíted a vágyaidat, azok a jövőben is maradnak - és sosem válnak a jeleneddé.
 
Valahányszor döntéshelyzetbe kerülsz, vagy felbukkan egy új lehetőség, mindig a szenvedélyed szavát kövesd.

(Bob Doyle: Ellenállás nélkül - szenvedéllyel - Édesvíz kiadó )