2014. március 31., hétfő

TükröződésAz élet olyan, mint egy tükör. Mindig olyannak látjuk, amilyenek vagyunk.
Az egész világegyetemben egyetlen véleménynek van igazán jelentősége SZÁMODRA, a sajátodnak.  A magadról alkotott vélemény pedig kihat az egész Világegyetemre.Az összes kapcsolatunk az önmagunkkal megteremtett kapcsolat visszatükröződése. Ha szeretjük önmagunkat, szeretünk másokat. Ha bízunk önmagunkban, bízunk másokban. Ha tiszteljük önmagunkat, tisztelünk másokat. Ha elégedettek vagyunk önmagunkkal, elégedettek vagyunk másokkal is. Ahhoz, hogy jó kapcsolatot teremtsük önmagunkkal, be kell lépnünk a belső világunkba és tapasztalnunk kell. Szánjunk időt a csendes elmélkedésre, amikor találkozunk a magasabb énnel, a belső vezetőnkkel.
Ahhoz, hogy jó kapcsolatot teremtsük önmagunkkal, látnunk kell, mi okozza a negatív érzéseket. Azt is látnunk kell, hogy mi hozza a pozitív érzéseket. De fel kell ismernünk azokat a pozitív érzéseket is, amik csak ideiglenesek, és ezáltal függőséget teremtenek. Az összes kapcsolat közül, amivel rendelkezünk, a legfontosabb az önmagunkkal teremtett kapcsolat. Az önbecsülés nem azzal kapcsolódik össze, amit teszünk, hanem azzal, hogy azt hogyan tesszük. Az egyedüli bukás a feladás. Ne foglalkozz a hibáiddal, mert csak megerősíted azokat. Nézd a saját értékeidet és legyél azokért felelős. A te választásod, hogy hogyan viselkedsz másokkal. Váljál szabaddá az önigazolás csapdájától és az elvárásoktól. Csak ilyen úton juthatsz el a saját személyes erődhöz.
Az emberek közötti kapcsolat az energiacseréről szól. Ahhoz, hogy függetlenek, erősek és szeretetteljesek legyünk és másoknak támaszt adjunk, fontos, hogy megőrizzük a saját határvonalainkat. Az emberek erőjátékokat játszanak egymással, amiben az energiákért versengenek. Ha elvágjuk önmagunkat a belső forrásunktól, akkor beleragadunk az energiák külső versenyébe. Másokkal a kapcsolatot ne azért keresd, hogy szeretetet, békét, vagy biztonságot kapjál, de te magad váljál szeretetteljessé, békéssé és stabillá, és ezeket az érzéseket oszd meg másokkal a kapcsolataidban.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése