Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2010. július 11., vasárnap

Hitelesség

"A hitelességnek ott van vége, amikor valaki takarózik, kifogásokat keres, és magyarázkodik, közben meg mutatja, hogy milyen erős, pedig valójában tutyimutyi csúszómászó.
A hitelesség mindig ott kezdődik, amikor a negatív élményekről is tudok oldottan beszélni, és közben tudom, hogy ezért én vagyok a felelős. Merem átélni az ezzel járó fájdalmat, de ezért is felelősséget vállalok azzal, hogy holnaptól mindent megteszek, hogy ezen változtassak napról napra."
(dr. Csernus Imre: A nő)
.
Mindenkinek szeretettel ajánlom ezt a könyvet. A legtöbb sorával egyetértek, sőt, aki ismer, ismeri tőlem is a könyv mondatait. De mindezt erősen "Csernus" stílusban. :-DDD Legalább eljut az információ a fejekbe. Mindig jó érzés, mikor az ember megerősítést kap egy másik lélek által. Köszönet érte!