Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2010. december 27., hétfő

Önbecsülés

"Az önbecsülés szoros összefüggésben áll a saját magunkról alkotott képpel.
Gondolj csak bele, mi történne, ha bíznál a megérzéseidben, és az elhatározásaidnak megfelelően cselekednél - szinte minden sikerülne, amibe csak belefogsz.
Ha nem bízol magadban, akkor másokban sem bízol. (a külvilág a tükörképed) Ha nem bízol magadban, azt mások is megérzik. Vagyis megbízhatatlan személyeket és bizonytalan helyzeteket vonzol be az életedbe. A környezeted azt értékeli, ha tudod magadról, hogy értékes ember vagy!
Ha az egész életedet arra teszed fel, hogy megfelelj másoknak, kudarcra vagy ítélve. Meg kell értened, hogy bármilyen körülmények között élsz vagy éltél, értékes és szerethető ember vagy!
Jelentős személyiség, aki a saját erejéből is el tudja érni a céljait, és ennek semmi köze ahhoz, milyennek látod magad az adott pillanatban. Ha úgy akarod, egy szempillantás alatt újrateremtheted magad a semmiből. Ennyire erős vagy."

(Joe Vitale: Számíts a csodára)