Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. június 7., szombat

Boldog szombat

Ma egy egyszerű szombat délután volt, de minden percét élveztük. Kedvesemmel együtt főztünk. Különleges élmény, hogy nem egyedül dolgoztam a konyhában, hanem mindketten ott tevékenykedtünk.
Pakoltunk, selejteztünk dolgokat, sokat beszélgettünk, meséltünk egymásnak történeteket. Sok érintésben, ölelésben van részünk. Élvezzük egymás társaságát. El se hiszem, hogy mindez velem történik!
Este elkísért a HÉV-hez, aztán ment dolgozni. Még útközben is hívtuk egymást. Aztán 5 perce se érhettem haza, máris jelentkezett, hogy szerencsésen hazaértem-e?
Ez az egy hónap teljesen megváltoztatta az életünket! Nem volt hiábavaló a sok oldás, munka és nyitottság, az új receptorok kiépítése. Működik a vonzás / rezonancia törvénye! Tanúsítjuk.