Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. június 3., kedd

Újhold

Ma 21:40-kor újhold van. Emlékeztetőül: összeírható egy lapra, amit nem akarunk tovább vinni magunkkal: terhek, adósságok, betegségek, félelem, halogatás, féltékenység, lustaság, agresszió, stb. és ezt a papírt 21:40 előtt el kell égetni. Felajánljuk a lebontó energiáknak ezeket a nem kívánt dolgokat.

Egyébként Ikrekben jár a Hold. Mit jelent ez?
Ma okos, velős gondolatok, élénk szellemi élet, gyors gondolkodás, vita jellemezhet.
Nyugtalan tevékenységek, erők szétforgácsolódhatnak. egyszerre sokféle tevékenységre vagyunk hajlamosak.
Szívesen utazunk, új ismeretségeket kötünk, friss események várhatóak.
Új állásra jelentkezés ideje.
Könnyebben megy a kommunikáció, telefonálgatunk, leveleket írunk, amiket eddig halogattunk, tanfolyamokra mehetünk, könyvek olvasására van késztetésünk.
Vásárlási kényszer alatt állhatunk( főleg írószer, papír, könyv, ékszer ).
Ma kék, sárga, korall vörös ruhákat hordva harmonizálhatjuk magunkat az Ikrek Hold erejével.

Egészségügyi szempontból:
Minden, amit a következő testrészek, szervek érdekében teszünk, most erősebben, hatékonyabban hat, kivéve, hogy műteni nem szabad őket:
váll, kar, légzőszervek, lapocka, légcső, tüdő, mozgató idegek, kéz, ujjak, bőr, ideg rendszer, csecsemőmirigy, 4 felső háti csigolya, nagyagy, mirigy rendszer.
Tehát jó a masszázs, légző gyakorlatok, inhalálás, krémek és egyéb bőr ápoló technikák, kéz torna., reiki, mentális technikák, tibeti nyolcas, fehér fény technika, kozmikus kék folyadék, stb.

Legyen szép napotok!