Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. június 12., csütörtök

Ház váltás

10-én Laci hivatalosan bejelentkezett hozzám. 10 eleve sorsforduló. Jó lett az időzítés.

A kapcsolat is mindenképpen változik. Amíg két ember randevúzik, közös programok vannak, addig az az 5-ös házhoz tartozik, az ÖRÖMÖK háza. Ahol az ember megélheti a boldogságát. Ki milyen területen: szerelem, gyermek, kreativitás, kockáztatás, művészetek, szórakozás, stb.

Amint összeköltöznek, a kapcsolat átkerül a 7-es házba: KÜLVILÁG, HÁZASSÁG, ELLENSÉG házába. Ebben a házban van minden, ami szembe jön velünk. Amit a "NEM ÉN-nek" érzékelünk. Itt a hétköznapok rutinjában egymásnak tükröt tart a két személy. Lemérheti az ember saját magát a partner reakcióiban. Függetlenül attól, hogy van róla hivatalos házassági okmányuk, vagy nincs. A gyakorlat a lényeg, a tapasztalás. Próbatétel, hogy sikerül-e megtartani az eddigi boldogságot, sőt még jobban elmélyíteni?! Tarát és minden más entitást is kérem, segítsetek!