2009-12-17

Éberség

Szeretném a figyelmeteket felhívni arra, hogy hétfőn hármas együttállás lesz a Vízöntő 24 fokán: Neptun - Jupiter -Hold. A Hold (érzeti én) hamar kikerül innen, de a Neptun (káosz, megmagyarázhatatlan dolgok) és a Jupiter (erkölcs, jog, etika, moralitás, túlzások) maradnak egymás mellett egész karácsony alatt. És még nem említettem, hogy az egós Oroszlánban álló Mars szemből támadja ezt az együttállást.
Ki, milyen életterületén éli meg ezt a konstellációt, az egyedi. De érdemes észben tartani: a karácsony a szeretet ünnepe! Ha egyszercsak támadva érzed magad, tudd, ez egy próbatétel, egy lehetőség. Most megmérettetik, mennyire tudsz szeretni. Elfogadni, hogy más másmilyen, mint te! De elfogadod őt olyannak, amilyen. Elfogadod, hogy ITT és MOST erre képes, nem többre, és főleg nem arra, amit te elvársz tőle.
A szeretet soha semmit nem kér magának, a legkevésbé viszonzást!!!
Nem azért szeretet, amit adhat, hanem azért: AKI.
Amit én javaslok még: Mivel a Neptun a káoszon kívül sok mindent képvisel, például a szellemi - spirituális nyitottságot, az intuíciót is, a Jupiter meg a "Jóságos tanító", érdemes egy nagyot meditálni. Már vasárnap is erősen érezhető a hatása, de hétfő délelőtt a legerősebb a hatás. Az egós ízű Mars most megfogható. Mindenki jól jár, ha kicsit önvizsgálatot tart.
Ne feledd: maradj középen ebben is: ha túl engedékeny vagy magaddal, annak semmi értelme, de túl kemény se legyél. Ha túl feszes a húr, elpattan, ha lötyög, akkor sem szó a hangszer. Épp megfelelően kell felhangolni, ahogy magadat is.
Mindenkinek szívből kívánom, hogy jól sikerüljön ezt a teszt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése