2009-12-27

Jen Fe tapasz


A Jen Fe Next tapasz a NEXAGEN USA cégtől, egy egyedül álló tapasz, amelyet a testen a vékonyabb bőrrétegre feltapasztva a nap 24 órájában lassan a bőrön keresztül felszívódva fejti ki jótékony hatását. Serkenti az anyagcserét, könnyű úton növeli az energia szintet miközben fenntart egy egészséges testsúlyt.
A Jen Fe Next tapasz 4 féle gondosan kiválasztott keveréket tartalmaz, amiket arra terveztek, hogy egymást erősítve fejtsék ki jótékony hatásukat az emberi testre. Ez azt jelenti, hogy gyorsan maximális eredményeket fogsz elérni mellékhatások vagy bonyolult gyakorlatok végzése nélkül.
Összetevői:
.
Cosmoperine vagy Tetrahydropiperine (THP) a csípős bors alkaloidja, piperine, amit Piper nigrumben találtak meg természetes formában, (fekete bors).
A Cosmoperine®a fekete bors jellemző összetevője. Az a zseniális a Cosmoperine®-ben, hogy a tapaszban található minden más információhordozó anyag információáramlását nagymértékben fokozza. Képes felgyorsítani a bőrsejtek közti tápanyagszállítást.
A Nexagen USA kutató és fejlesztő csapata végsőkig fokozták Forskolin hatásosságát és a Jen Fe Next tapasz teljes hatékonyságát azáltal, hogy növelték a hozzávalókat, Cosmoperine®, a fekete bors és hosszú bors aktív összetevője (piperin) hozzáadásán keresztül.
A Cosmoperine-t a fekete borsból vonják ki és az a zseniális hatása van, hogy az összes többi anyag hatását nagymértékben fokozza, ezáltal nanotechnológiássá téve a JenFe tapaszt. Magában a tapaszban csak annyi hatóanyag van, mint egy kozmetikai készítményben, mégis sokszorosan erősebb a hatása. Ez a Cosmoperinnek köszönhető.
Erősíti a többi összetevők információ és tápanyagáramlásnak képességét a bőrsejtek között.
Zöld tea kivonat (EGCG) számos olyan összetevőket tartalmaz, köztük flavionid katechinu, amely magas antioxidáns hatású és számos más jótékony egészségügyi hatására is fény derült. Késlelteti az öregedést, javítja az anyagcserét és segít a méreganyagok közömbösítésében.
Képes megakadályozni a rák fejlődését és a vérrögök képződését. A káros napsugarak elleni védelmet nyújt hozzájárulva az egészséges megjelenéshez és a szép bőrhöz. Segít csökkenteni a testsúly tömeget, előmozdítja a zsírégető hatásokat, normalizálja a vércukor-és inzulinszintet.
A zöld tea kivonat (EGCG) elősegítheti az egészséges bőrképlet kialakulását. Egyrészt megakadályozza a bőr öregedését, így az puha és bársonyos marad. Ezen kívül antioxidatív hatású vitaminokat tartalmaz, valamint katechineket.
Kiderült, hogy a zöld tea kivonat az elhalófélben lévő bőrsejteket is újra élettel telivé teszi és megakadályozza a hegképződést. Összefoglalóan elmondhatjuk, hogy a zöld tea kivonat hozzájárul a bőr képének és szerkezetének javulásához.
Serkenti a bőr vitalitását, megakadályozza a ráncok kialakulását.
A GUARANA Dél-Amerikában honos gyógynövény, az Amazonas-medencében élő liánfaj. Az indiánok évszázadok óta fogyasztják. Hatása hasonló a kávéhoz, azzal a különbséggel, hogy hosszan, 6-8 órán át tartós frissességet biztosít, és nincs semmilyen ismert káros mellékhatása. Tanninhoz kötött koffeint tartalmaz, ami lassabban szívódik föl, mint a kávé koffeinje, ezért biztonságosabb is annál. Segít a koncentrációban és akkor is energiát biztosít szervezetünknek, amikor kevesebb a tápanyagfelvételünk a szokásosnál.
Általános élénkítőszer. Javítja a testi és szellemi teljesítőképességet, így sportolóknak, illetve szellemi foglalkozásúaknak egyaránt ajánlott. Hatásosan serkenti a központi és vegetatív idegrendszer működését, álmosság, fáradtság esetén is jó. Fájdalomcsillapító hatása is ismert.Fiziológiás hatása a koffeinnek és származékainak köszönhető. Ezek a mennyiségtől függően fokozzák a szívösszehúzódás erejét, gyorsabbá teszik a vizelet-kiválasztást, a zsír és cukor lebontását, valamint elősegítik a gyomornedv kiválasztását és gátolják a vérlemezkék összecsapódását. Nemrég fedezték fel, hogy a magokban tesztoszterongátló 5-alfa-reduktáz is található. A diéta alatt segít fenntartani az izomerőt. Kimutatták, hogy külsőleg alkalmazott kozmetikumként erős antioxidáns, antibakteriális, gombaölő hatású, gátolja a bőr elöregedési folyamatát. Súlycsökkenést eredményez, zsírégető hatású. Megszünteti, ill. csökkenti az éhségérzetet. Fogyasztása számos nyomelemmel, vitaminnal, ásványi sóval és aminosavval gazdagítja szervezetünket. Sportolók, atléták, testépítők segítségével növelhetik eredményeiket. Testi, szellemi fáradtság, kimerültség esetén közérzetjavító, hozzásegít a stressz leküzdéséhez. Növeli az életkedvet és az aktivitást, vitalizáló. Görcsoldó hatású, jól alkalmazható fejfájás, migrén és menstruációs panaszok megszüntetésére, betegség csökkentésére. Szabályozza vérnyomást és a szívműködést.
Csökkenti a vérnyomás-ingadozást, egyenletesebbé teszi a szívműködést. Serkentő, frissítő hatása nem okoz szívdobogást. Serkenti az agyműködést, növeli a koncentráló képességet. Megkönnyíti a tanulást és a memorizálást. Fokozza a potenciát. Mindkét nemnél erősítheti a szexuális aktivitást. Segíti az emésztőrendszer működését. Javítja a gyomor és bélműködést, méregteleníti a szervezetet. Csökkenti az alkohol levertséget okozó hatását. Segít a másnaposság leküzdésében.
ForsLean, a fű egy kivonata, Coleus Forskohlii, tartalmazza a forskolin anyagot. Forskolin zsírt mozgósít és serkenti a pajzsmirigyet eltérően, mint a népszerű diétás efedrin. A forskolinnak nincsenek az efedrinhez képest potenciálisan veszélyes mellékhatásai, mint például a fokozott vérnyomás, szívdobogás, idegesség. Fokozza a zsírégetést, gyorsítja az anyagcserét, zsírlebontás közben építi az izomszövetet, csökkenti, illetve szabályozza a vérnyomást, elmulasztja az izomgörcsöket (pl. sportolóknál). A forskolin segíthet a szebb alak elérésében.
Serkenti a vérkeringést, az érfalak izmát lazítja, pozitívan hat a szív és érrendszerre, asztmára, különböző bőrproblémákra (pl. pikkelysömör), oldja a stresszt. A forskolin nagyon népszerű a sportolók között, mivel segít abban, hogy az izmok ruganyosabbak maradjanak és serkenti az izmok épülését. Ezt a növényt az ayurveda évszázadok óta használja.
Kutatások alapján a Coleus Forskohlii a következő tüneteknél lehet hasznos:
Zsírégető hatás
Elhízás
Asztma
Glaucomás
Szív-és érrendszeri megbetegedések
Vérnyomás magas
Bőrproblémák, pl. ekcéma és pikkelysömör
Insomnia / alvászavarok
Izomgörcsök és feszülések
További hasznos tanácsokat találsz a www.forslean.com honlapon. Ugyanitt találhatunk leírásokat az elvégzett klinikai vizsgálatokról is, amelyek igencsak biztatóak: kiderült például, hogy a forslean úgy képes csökkenteni a testünk zsírtömegét, hogy közben növeli az izomtömeget. Ez egy egészen csodálatos dolog, hiszen erre szinte semmi más anyag nem képes!
Ezen kívül a Forslean még normalizálja az inzulinszintet, ezáltal csökkenti az étvágyat, fiatalosabb külsőt biztosít és javítja a hangulatot.
Jen Fe tapasz használatakor ügyeljen arra, hogy elfogyasszon naponta legalább 2 liter vizet!
Vizet, nem csak folyadékot! Csak a tiszta víz képes kimosni a mérgeket a szervezetből. Bármilyen más folyadék tartalmaz „kimosandó” anyagokat. (A ruhát sem teában, vagy gyümölcslében mossuk ki, hanem vízben.) A sör, a bor, a tea, a kávé dehidratálják a szervezetet. (Elvonja a vizet.) Jobb helyeken a feketekávé mellé vizet is felszolgálnak. Sokan nem tudják, hogy amennyi sört megisznak, annyi vizet is kéne inni mellé. Térfogatilag folyadékkal van teli a gyomor, de ez a folyadék kivonja a szervezetből a vizet. (lásd pl. száraz sarok, száraz bőr.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése