Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2010. január 1., péntek

Szilveszter

Zsófikámmal töltöttem a Szilveszter éjszakáját. Majdnem egy órán át néztük a rengeteg tűzijátékot, hol az erkélyen, hol a konyha ablakában. Izgatott volt, ennyit még nem látott és nem ilyen közelről. Lakihegy, Erzsébet, Csepel... és csak ami tőlünk látszott. Közben arra gondoltam, hogy az állatok mennyire félnek ilyenkor! Zsófi is sokszor összerezzent, ha túl nagy volt a durranás. És milyen tudatalatti programok indulnak be azoknál, akik átélték a háborút, a lövöldözéseket!? És mennyi pénz ment pocsékba? Ahelyett, hogy a rászorulóknak adták volna...

Aztán 14 féle kártya, Ji King és egyébből kihúztuk a 2010-es lapokat.
Aura szomából az arany/arany üveg lett az enyém. Bölcsesség / El d'Orado. "A szivárvány végén aranyat találok."

Újra, sokadszorra előjött a könyv írása. 15-én lesz a születésnapom. Akkor indul az 1-es évem!

Amiket húztam: Diadalszekér, Belső vezető, Gyökeres változás, Csodák, Békesség, Gyengédség, Elengedés, Danu, stb.

Aki kíváncsi arra, milyen energiák várhatóak számára ebben az évben, szeretettel várom. Azért érdemes minél több arkánumból húzni, mert 1-2 info mér kérdéses, de amikor már a tizedik is ugyanarról beszél, egymást is erősítik és ez már bizonyosság.
Zsófi minden lapja a spirituális tanulásról szólt. :-D