Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2010. november 15., hétfő

Kenesei visszatérés

Vasárnap kora reggel lementünk Kenesére, a vörös iszapról előadást tartani. Korábban leértünk, és kihasználtuk a csodás időt. Ragyogó napsütésben, szinte tavasz fogadott a vízparton. A Reiki 3-as beavatás még Taron a 10 milliószoros napon megtörtént. Különleges hely, különleges időpont. De eddig nem volt idő arra, hogy az elméletről beszéljünk. Közbejött az erdélyi utam. Gondoltam itt a remek alkalom. A hely ismét különleges. A Balaton partja, rengeteg sirállyal, vízcsobogással.
Előtte még életeket mentettem. Hatalmas mennyiségű kagylót sodort ki a víz a partra, a szárazra. Egy nagy kagylón ennyi pici tanyázott. És ebből ölnyi mennyiség. Visszadobáltam őket a vízbe. Kérdés, hogy jövőre mi lesz velük?


A "Fény emberré válás". :-DDD

Felejthetetlen pillanatok, látvány... Ki gondolta volna gyermekkoromban, hogy egyszer majd ez fog történni több évtized múlva? Időutazások...

Mindenkinek ilyen szép, békés, boldog és értelmes elfoglaltságú reggelt kívánok minden napra!