Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. január 3., kedd

Karma Kagyüpa Buddhista Közösség


Kedves Barátunk!

Az új egyházi törvény szerint a Magyarországi Karma Kagyüpa Buddhista Közösség egyházi státusza 2012 január 1-től megszűnik, és egyesületté minősül át, ami számos nehézség elé állítja Közösségünket. Mielőbb kérvényezni fogjuk, hogy a Magyarországi Karma Kagyüpa Buddhista Közösség újra bejegyzett egyházzá minősüljön. Amennyiben ezt Ön is támogatja, kérjük adja meg az elérhetőségeit, hogy a későbbiekben szükség esetén megkereshessük. Ha úgy gondolja, van olyan barátja, ismerőse, aki támogatná ügyünket, akkor kérjük, adja meg az ő elérhetőségeiket is.

Az új törvény szerint legalább ezer személy támogatása szükséges Közösségünk újra egyházzá minősítéséhez. A kérvényezés hivatalos menetét még nem dolgozták ki, azonban az már ismeretes, hogy februárban meg kell történnie. Amint a hivatalos formát megadják, kedves Támogatóinkat megkeressük a rendelkezésünkre bocsátott elérhetőségeik alapján.

Köszönjük értékes segítségét!

Kérjük, továbbítsa kérésünket barátainak, ismerőseinek!

Online űrlap kitöltése: 
http://buddha-tar.hu/alairas_gyujtes

Magyarországi Karma Kagyüpa Buddhista Közösség
1082 Budapest, Baross u. 80.
E-mail cím:
kagyu.center@gmail.com
Telefon: 06 (20) 665 5631, 06 (20) 665 5618, 06 (30) 520 7070