Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. január 26., csütörtök

Összhang a rezgésekben


"Vágyad és meggyőződésed rezgésének azonosnak kell lennie, mert e rezgések összhangjának hiányában te sem vagy összhangban. És amíg ez így van, nem fogadhatod el, hogy tapasztalatodba áramoljon a Jól-lét, amelyet kértél.
Ha a dolgaid valamely téren nem úgy állnak, ahogy kívánod, és úgy beszélsz róluk, ahogy vannak, akkor a vágyad és a meggyőződésed rezgése mindenképpen eltérő lesz, a rezgések összhangjának hiánya pedig megakadályozza, hogy valóra váltsd a vágyadat. És ne feledd, érzelmeid azonnal jelzik ezt az egyensúlyzavart.

  • Nem fizikai részed mindannak összessége, amivé váltál, ezért rendkívül bölcs.
  • Nem fizikai részed maga a Forrásenergia, ezért rezgése a Szeretet és a Jól-lét rezgése.
  • Belső Lényed rezgése Tiszta, Pozitív Energia (a ti fogalmaitokkal ellenállástól mentes), ezért hatalma óriási, és rendkívüli dolgokra képes.
Forrásoddal összhangba kerülve megtapasztalod azt a világosságot, lelkesültséget, szenvedélyt és Jól-létet, amely természetes állapotod.


Amikor rezgésed összhangban van Forrásod rezgésével, azt mi elfogadásnak nevezzük. Amikor rezgésed nincs a Forrásodéra hangolva, azt pedig korlátozott elfogadásnak. Minél jobban eltávolodsz ettől az összhangtól, és minél kevésbé fogadod el Forrásodat, rezgésed annál inkább az elutasítás állapotába kerül: elutasítod a gyarapodást, az egészséget, a világosságot, a bőséget, a személyes Jól-létedet.
Ha gondosan figyelsz érzelmeidre, minden pillanatban tudhatod, hogy mennyire vagy elfogadó, vagy éppen elutasító. Minél jobban érzed magad, annál inkább elfogadod kapcsolatodat a Forrásoddal. Minél rosszabbul érzed magad, annál kevésbé fogadod el ezt a kapcsolatot."

(Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik! 2. rész)