Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. január 7., szombat

Vigyázat!!!!


Figyeljetek, mert feltörik az MSN oldalakat. Pár napja egy kedves ismerősöm fotója helyett egy pornó kép jelent meg. Nem ilyennek ismertem, csodálkoztam, poénosnak veszi? Aztán találkoztam vele, és fogalma sem volt az egészről. Hazament, és a fotói között megtalálta a pornó képet is. Kitörölte, és kitett egy képet magáról a 3 gyermekével. Ez tegnap este volt. Ma reggel egy kislány pornó fotója volt megint látható és az üzenet helyén egy pornó oldalra lehetett klikkelni. Innen nem mentem tovább, mert az MSN oldal figyelmeztetett a jelszavam védelmére, gyanús oldalnak minősítette.
A durva az volt, hogy T megkért, csak este lesz gépközelben, töröljem le én az egész oldalt. Bementem, és a családi fotót láttam, onnan nem látszott a pornó kép. Tehát a felhasználó nem is tud róla, csak az ismerősöknél jelenik meg a kínos kép.
Töröltük a teljes oldalt, de nézzen mindenki utána, mi folyik itt, és ő milyen nemiszerv formában jelenik meg? Kínos.
UI.
Azt hittük, hogy sikerült törölni, de pár perc múlva egy másik szexi képpel megjelent az oldal újra.  Van valakinek ötlete?