Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2013. január 24., csütörtök

Cranio sacral terápia


Szárnyalás van, mert 
február 2-án és 3-án (szombat / vasárnap) 
2 napos CRANIO SACRAL 1. hétvége lesz. 
Jelentkezni még lehet. 

A koponyacsontokon és a gerincen dolgozunk. 
Ma már nem tudok úgy egy fejhez nyúlni a reiki kezelésnél, 
hogy a koponyacsontokat ne tegyem a helyükre. A Cranio sacral rendszer a koponya és a gerinc csigolyák anatómiai, élettani és funkcionális egységével foglalkozik.
A cranio sacral terápia a koponya, a gerinc és a környékbeli  izmok, ízületek mikromanipulációjával korrigálja a gerincoszlop elváltozásait, és gyógyítja a napjainkban oly gyakori különféle gerincproblémákat.


A terápia rendkívül lágy, finom, de ugyanakkor meglepően hatékony. (A legtöbb kezelt személy bele is alszik.) 
Ennél a technikánál tanultam meg, hogy parányi mozdulatok mekkora változást tudnak előidézni a testben, és hogy mennyire ártalmas, káros a durva beavatkozás. 
Javasolt gerincferdülés, lumbágó, isiász, fejfájás, látásproblémák, hát-, nyaki- és vállfájdalom, depresszió, érzelmi problémák, memóriazavar, állkapocs ízületi bajok, sclerosis multiplex esetén és bármikor! :-) Mivel minden csigolyához sok funkció és érzelmi, gondolati probléma is tartozik.


Várom a jelentkezőket nagy izgalommal és szeretettel.