2013-04-01

Vendéglátósok figyelmébe!

 
 
Kedves Vendéglátós Barátom!

 Neked lehet, hogy vendéglőd, kifőzdéd, kocsmád, kávézód, talponállód, büféd, pizzériád van – nekünk meg egy jó ötletünk. Azért olvasod ezt, mert nem csak jó ember vagy, de ezt ki is mutatod – szívesen közvetíted az adakozó szemléletet a világban. Talán láttad, hogy szerveződik idehaza is egy mozgalom, mely azért tevékenykedik, hogy egy-egy adott térségben, helyben segí...thessünk együtt a rászorulóknak. Az eredeti kezdeményezés „egy kávéról” szólt, de bármit lehet így adományozni.

Egyszerű a dolog. 

 Én veszek valamiből egyet, de nem kérem el amit kifizetek, így az ott marad kifizetve valakinek aki rászorul. Ő bejön és egyszerűen elkéri amit valaki otthagyott neki. Teljesen rád van bízva, hogyan tartod nyilván ezeket a rendeléseket, s azt is neked kéne elérned, hogy a helyi rászorulók tudomást szerezzenek arról, hogy nálad nyílt egy ilyen szolgáltatás.
Ha szeretnéd ezt egy matricával is jelezni bárhol a boltodban akkor írj egy e-mailt nekünk, mi elküldjük a matricát neked: adjegyetajandekba@gmail.com (a gyártási költséget kell érte fizetned)

Mit kell tenned?

 Meséld el a hozzád betérőknek ezt a történetet. Mondd el nekik, hogy vehetnek nálad is így bármit, amit árulsz. Aztán szólj nekik, hogy az ismerősök körében mondják el a rászorulóknak. Nem kell hirdetést közzétenni, marketinget csinálni, ez el fog terjedni magától is. Azért, mert jó dolog. Egyszerűen elég, ha a régi emberekkel elbeszélgetsz és megkéred őket, hogy mondják el másoknak is.
Ja … és ez olyasmi amit bátran árulj el a konkurenciának is. Nem baj, ha ő is kiveszi a részét a dologból!

Kattints ide, csatlakozz, majd oszd meg te is!
http://www.facebook.com/adjegyetajandekba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése