2013-10-18

Számmisztika tanfolyam Csongrádon

 
Drága Anikó írta a Facebook oldalon a szöveget, én is közzéteszem itt. :

Sziasztok!

Egy nagyon izgalmas terület részletes megismerésére hívlak benneteket: ez pedig a SZÁMMISZTIKA. Lehívtam Budapestről egy régi kedves barátomat, tanítómat, aki pár hete érdekes elemzéseket készített pár embernek itt Csongrádon.

A férjem 40. születésnapjára egy ajándék elemzést készíttettem vele. Úgy gondoltam olyan ajándékot szeretnék neki adni, ami kicsit összegezheti neki, az eddig eltelt időszakot, és utat mutathat neki az elkövetkezendőkre. Érdekes volt ahogy összevetettük a kettőnk elemzés...eit....az enyémet 7 éve készítette el, és kiderült, milyen közös feladataink vannak az életben, miért is találkoztunk. Bevallom nem egyszerű felismerések ezek, és van bőven "házi feladat" is.

Úgy alakult, hogy novemberben két hétvégét, nálam tölt Magdi és kétféle számmisztikai iskola elemzését tanítja meg.

A tanfolyamon 4-5 ember elemzését elkészítheted, összehasonlításokat is végzünk, kiderül, hogy furcsa szokásaid rendben vannak és hogy normálisak a másik ember bogarasnak gondolt viselkedései. Vállalkozásod sikeres lesz-e az általad választott névvel, vagy milyen feladatokat tartogat neked az otthonod (utca, házszám elemzés). És persze milyen feladatot választottál magadnak születésedkor....s ezt az utat járod-e?

Időpont:
2013. november 9-10. 8:00-13:00-ig
2013. november 23-24. 8:00-13:00-ig

Ha úgy érzed érdekel hívj: 30/438-29-23
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése