Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2013. október 16., szerda

Te vagy az Univerzum

 
"TE vagy az Univerzum.
Az erődet pedig az a képességed adja,
hogy TE választod meg mindenható gondolataidat,
és TE küldöd ki őket a saját döntésed szerint
bármilyen irányba."


"Értékes vagy, és hihetetlenül egyedi. Létezésed, ahogy voltál, vagy és leszel, lényeges része az egésznek. Meglátásaid pótolhatatlanok: a saját szemeddel olyan nézőpontból látod a világot, ahogyan azt még soha senki nem látta. A füleddel úgy hallasz, ahogy még soha nem hallottak. A szíveddel pedig úgy érzel, ahogyan még soha nem éreztek eddig. A létezés ezen ajándékainak birtokában pedig egyszerűen annyi a dolgod, hogy önmagad légy."
 
(Sok éve tanítom: A Teremtő annyi szempáron át nézi az általa teremtett világot, ahányan vagyunk. És ilyen szempontból minden szempár nézőpontja egyenlő értékű.)
 
 
"Ha nem teszel meg minden tőled telhetőt azzal, amid van, onnan, ahol vagy, az Univerzum sem lesz képes megtenni érted mindent."
(Jogos, hiszen a külvilág csak a saját tükörképünk.)

(Mike Dooley)