2015-09-07

Ha majd minden menekült elmegy...



Ez annyira tetszett, hogy megosztom itt is:
Ha majd minden menekült elmegy...
Ha majd minden menekült elmegy, ugye milyen boldogok leszünk!
Nem lesz több félelem, nem lesz több gyűlölet, nem lesz több ellenség!
Minden magyar keblére szorítja honfitársát és elmondják,hogy milyen szép most az élet és milyen jó magyarnak lenni, mert mi megvédtük országunkat, a sok gaz terroristától, akik csak loptak, raboltak, nőket erőszakoltak, rendőrautókat gyújtogattak és vandálkodtak!
Milyen jó,hogy ez elmúlt!
Milyen jó,hogy erősek voltunk és nem tudták ránk erőltetni az Iszlám vallást és a barbár kultúrát. És mind ez csak azért történhetett, mert mi egy magasabb kultúrát képviselünk, mi össze tartunk és megvédjük határainkat, árjánk tisztaságát, gyermekeinknek így biztosítva virágzó jövőjét!
És ha kész lesz Délen a szögesdrót kerítés, majd húzunk Nyugaton és Keleten is egyet, mert mi magyarok csak így lehetünk biztonságban. Akkor majd kéz a kézben fogunk járni és tisztelni szeretni fogjuk egymást, mivel minden gonosz határon kívül rekedt, mi pedig bent és a romákat is magunkhoz öleljük, mert hát ők is magyarok és magyar a magyart soha sem sértene, vagy bántana!
Minket irigyel majd egész Európa és majd azt mondják; - Nézzétek ezt a csodálatos népet, akik félelem, gyűlölet, irigység nélkül élnek, mint egy nagy család, és mi pedig, nem léphetünk be e csodálatos országba, mert a határon tábla figyelmeztet: ZÁRT OSZTÁLY! 
Idegeneknek, belépni szigorúan tilos!


Csiki Vilmos

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése