2012-10-13

Bolygók az égen mostanában


A Neptun belépett a Halakba, itt erőben, otthon van 2025-ig. Mi mindent hozhat ez? Magasabb szinten rendkívüli emberszeretetet, önfeláldozó jóságot, felolvadást az egyetemességben.
Alacsonyabb rezgésnél szétfolyó érzéseket, az ítélőképesség hiányát, zavaros világképet. Rossz hír, hogy a bódító- és kábítószerek fogyasztása nem fog csökkenni. Szerencsére magasabb szinten viszont a meditáló emberek száma is nő. A régi álmokat és a megváltási fogalmakat feloldja. Szétfolyó, elmosódó valóságérzékelést okoz.

A Bakhoz tartozó Szaturnusz most Skorpióba lépett, és a Skorpió Plútója pedig a Bakba. Felcserélték a helyüket.
Kaptam egy anyagot, sajnos csak annyit tudok, hogy Gábor írta, de mert tetszett, bemásolom ide:

Az uralmi csere egyáltalán NEM rossz, hiszen ilyenkor a bolygók egyesítik erejüket, így a megszokottól eltérően több és nagyobb lehetőséget adnak. Persze a “jogot” azért fenntartják maguknak, hogy a lehetőségeket az Ő jellegük szerint osszák ki. Ezért...

..a Szaturnusz, mivel a Skorpió jegyében áll: Szaturnuszi hatásokkal színezi be a Skorpióknak és a Bikáknak szánt lehetőségeket.

Ugyanígy a Bak jegyében álló Plútó, a saját hatásaival fűszerezi a Bakok és a Rákok lehetőségeit. Nézzük, hogyan!

A Plútó a mindent vagy semmit bolygója, ezért a lehetőségei is szélsőségesek lesznek. Ha érintettként (Bak, Rák) nem működsz vele együtt, akkor semmit nem ad, ha viszont engedsz az akaratának: az egekig repít.

A Plútó pontosan tudja, hogy mire lenne szükséged, mi lenne neked a legjobb. Csak épp a többi bolygóval ellentétben neki nincs türelme ahhoz, hogy erre szépen rávezessen, ezért egyszerűen belehajít a “mély vízbe”. Sokan ettől ijednek meg, s fejvesztve próbálnak kiúszni a partra.
Az uralmi csere idején Ők visszakapják a számukra biztonságot jelentő “régi rosszat”. A bátrak viszont - akik befelé úsznak - a nagy hullámok mögött: meseszép szigetet találnak, minden jóval.

Amint látod, - ahogy a Szaturnusz, úgy a Plútó is a belső félelem legyőzéséhez köti az ajándékait. Van azonban még valami...

A Plútó ajándékai igencsak nagyok! Ezért időről-időre próbára teszi az alkalmasságod.
Ezt rendszerint kisebb, de annál bosszantóbb kihívásokkal teszi. Szerencsére ezek nagyon rövid ideig tartanak, viszont egyiknél sem szabad eltántorodnod, mert azt azonnali alkalmatlanságnak tekinti. Ne felejtsd el: a Plútónak nincs türelme, ezért csak 1 esélyt ad! Ha elszúrnád, ugyanolyan gyorsan visszahelyez, amilyen gyorsan felemelt.

Tehát, a Plútó kézzelfogható ajándékokban a legnagyobbat adja. Cserébe viszont ellenőrzi az alkalmasságod. Ha idővel úgy látja, hogy az Ő “embere” vagy, vagyis képes vagy a legtöbb helyzetben a saját félelmeiden felülemelkedni, akkor megszűnnek ezek a tesztelések és az ajándékait is megtarthatod.

A tesztelései egyébként nagyon idegesítőek, mert ilyenkor úgy érzed, mintha megint úsznod kellene a sziget felé. Csakhogy... mindig jó irányba dob le! Azaz nem kell keresned az irányt, egyszerűen csak ússz, - akarom mondani menj előre!

Néhány jó tanács az érintetteknek:
 
BAK

A legnagyobb erősségedre, mármint a kitartásodra most van a legnagyobb szükséged!
Amit évekkel ezelőtt megálmodtál vagy elterveztél, azt most fogod valóra váltani. Tudom, hogy fáradt vagy, (Ne is mondd! :-) )  de hidd el, hogy a kanyar mögött ott van a cél...

Ahogy a célod elérted (márpedig el fogod!) - maradj olyan, mint amilyen eddig is voltál.
 
Plútó a Bakban a következőket is hozhatja 2023-ig:
 
·      társadalmi rend, a hierarchiák és a törvények mélyreható változásai,
·      saját magunkért vállalt felelősség, a kötelességek teljesítése és a sors általános felfogásának megváltozása
·      törvény és norma átalakulása, a fontosság, hangsúly máshová kerül
Szaturnusz a Skorpióban pedig:
 
¯ nyomasztó feszültség, rögeszmés hajlamok, kegyetlenség, kíméletlenség
¯ rendkívüli céltudatosság, kitartás, eltökéltség,
¯ okkult témák
 
¯ félelem az érzelmi kötöttségtől, a szexuális odaadástól, saját szenvedélyétől, haláltól,
¯ vonzza minden, ami sötét, ami tiltott, à kényszeresen lép át minden tabut,
¯ mély szexuális kielégülés, de szexuális gyűjtőszenvedély, megszállottság is lehetséges,
¯ önzés, féltékenység, irigység

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése