Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. október 24., szerda

Megerősítések a nap kezdetén


Örülök a mai szép napnak. Hálás vagyok azokért a tapasztalatokért, amelyeket ma szerzek. Világomban minden rendben van. Félelmeim szeretettel elengedem, biztonságban vagyok. Boldog vagyok, mert tudatosan fejlődöm a lét minden síkján.
Örömmel tapasztalom, hogy az élet ma a megfelelő emberekhez és helyzetekhez vezet el, és helyesen cselekszem. Türelmes és toleráns vagyok magamhoz és másokhoz. Mindig a szeretet vezérel.

Ez egy áldott nap.
 
Minden rendben van. 
 
Mindenre van időm, amit ma meg kell tennem.

Minden örömöt hoz számomra, amit teszek.

Szeretem ezt a napot. Szeretem az Életemet.

Ma nagyszerű élmények várnak rám. Minden rendben van.
 
 
 
Tisztelet és hódolat minden élőlénynek.

Felajánlom erős tudatomat, hogy áldott legyek, és megtisztuljak a felkelő nap első sugaraiban, amelynek vakító fénye megtisztít, és megteremt minden újat.
Az új nap fénye keresztülfolyik rajtam.
Hozd el nekem most és egész nap a kincseket, vagyont és pénzt és a bölcsességet, hogy tudjam használni azokat.
Minden gazdagság eljön hozzám, beleég a lényembe a nap első sugaraival.
Minden jó dolog eredményét el fogom hozni a lelkemben, a testemben, a mindennapi tudatomban, a háztartásomban, és mindenkinek a szívében, akivel találkozom, mivel ők osztoznak a jó szerencsémben.
A pénz eljön hozzám, és velem marad a hátralévő napjaimban. Pénzügyileg biztonságban vagyok. Most és a jövőben is minden nap a megélhetésem bőségesen biztosított.
A szívem tele van hálával és izgatottsággal, mert tudom, hogy csodálatos emberek és helyzetek vesznek körül. Minden nap csodás dolgok történnek velem.