2007-10-23

10 milliószoros nap!!!!


Évente 4 ilyen nap van a tibetiek szerint.
Most november 1. csütörtökön lesz az egyik, idén az utolsó.

Már jó 10 éve figyelem, és valóban nagyon működik.
Eleve minden telihold és újhold napja százszoros karmikusan.

Ilyenkor több a bűnözés, a baleset, a szülés, a műtéti komplikáció, stb. Mivel a Hold a Földön lévő vizeket uralja (ld. ár-apály), a mi testünk nagyobb része is víz. Tehát az emberekre is erős hatással van. Ilyenkor érzékenyebbek vagyunk. Tehát egy „jó szó" is százszorosan hat, de egy negatív élmény is. Minden, amit teszünk, visszaszáll ránk. Ez a karma. Tehát ezeken a napokon jobban érdemes figyelni a gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre és a mulasztásainkra is.

A legtöbb – természettel harmóniában élőbb - ember ilyenkor nem tud mélyen aludni. Szerencsére, mert ilyenkor nem durmolni kell, hanem meditálni. Az ilyenkor feltett kérdések is mélyebbre / magasabb szintre jutnak. Ez havonta 2 alkalom.

Viszont van a 4 nagy nap, mikor „10 milliószorosan" száll vissza minden, amit ekkor teszünk. Sok éve látom, hogy apró kis dolgok lesznek „utolsó cseppek" a pohárban.
De pozitív értelemben is így hat.


Ezért évek óta igyekszem akit csak lehet levinni Tarra. Eleve nagyon magas rezgésű, spirituális a környék. Van egy buddhista sztupa is, felajánlás házzal. Igyekszem kiszakítani akit lehet a hétköznapi rutinjából ezen a napon. (bár nem vagyunk buddhisták)


Van egy apró épület, ahol százával égnek a mécsesek és füstölők. Mindegyiket valamiért vagy valakiért gyújtjuk meg. Lehetőleg nem csak a magunk dolgaiért, hanem az egész emberiségért, az egész Földért. Ezek felajánlások. De lehet megfogadni, felajánlani, hogy teszel valamit, ami erőfeszítésedbe kerül, de egy cél vagy személy érdekében teszed. Vagy épp lemondasz valamiről, amit szeretsz. A lényeg, hogy tartsd be, mert nagy bajt okozunk, ha felelőtlenül ígértünk, de nem tartjuk be. Legyen erőfeszítés, de ne betarthatatlan ígéret. Felajánlás lehet még pl. egy teljes nap némaság, böjt, stb. is.


Épp a „10 milliószoros" hatás miatt – akinek igénye van erre –

reiki beavatásokat

is szoktam ott tartani. Eleve a hely spirituális, ráadásul a hatás sokszoros. Legideálisabb alkalmak a beavatásokra.

Aki csak velünk tartana Tarra kirándulni, esetleg a szertartásra beülni, jelezze. 06-30-625-9328

Egyénként a Kerepesi úton kifelé, az Árkád üzletközpont mögött van egy benzinkút, mögötte egy parkoló, ami egy kínai áruházhoz tartozik. Innen indulunk 8-kor. Élelmet vinni kell, bár már indiai ételeket lehet venni, és a Teaház is működik.

Aki mégsem tart velünk, az is figyeljen a cselekedeteire ezen a napon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése