2007-10-30

Rezonancia törvénye

Sok éve tanítom már, és naponta számtalanszor látható tudatosan a rezonancia törvénye. Ma reggel is megmosolyogtatott. Páran már gyűjtünk adatokat egy listához. Milyen a férfias férfi és milyen a nőies nő? Egyik oldalon szerepelnek a nem kívánt tulajdonságok, amik tapasztalhatóak mindkét nemnél, a másik oldalon az áll, hogy lenne ideálisan. Csütörtökre kész kell legyen, Taron dolgozunk majd ezen. A mai tanfolyamon este a lányokkal ezt akarom befejezni. Reggel jön a kártya a következő szöveggel:

Összefogás
A kártya jelölhet nemek közötti, népek közötti, vagy akár ellenségek, korábbi ellenfelek közötti összefogást egy adott cél, egy eszme érdekében. Kibékülést, megbocsátást, korábbi konfliktus feloldódását is jelezheti. Harmonikus együttműködés kibontakozását jelzi, de inkább a társadalmi kapcsolatokban, nem a szerelemben. Lelkedben összekapcsolódnak olyan elvek, eszmék és korábbi tapasztalatok, amik most értek be, most tudod őket felhasználni.


Ami elképeszti általában a tanítványaimat, betegeimet, az a laptop. Van benne legalább 2000 kép. A Google desktop függőleges sávjában kb. 20 másodpercenként felad egy képet ötletszerűen, és a képernyőkímélőm is ugyanilyen.
Már szánékosan félig feléjük fordítom a monitort, mert amiről éppen beszélünk, legtöbbször feljön képen is. Először nem akarnak hinni a szemüknek, hiszen ez csak "gép". Eleinte véletlennek tartják, de a sokadik esetnél már elismerik.
De a rezgés, az rezgés. Ha valamiről, valakiről beszélünk, annak a rezgését idézzük fel. Ezt veszi persze a gép is.

Egyetlen gondolat is rezgésnyomot hagy ott, ahol gondoltuk. Nincs olyan ember, akivel ne fordult volna elő, hogy mondjuk mosogatás közben eszébe jut, bemegy a szobába valamiért. Mikor beér, nem jut eszébe, mit is akart. Ha visszamegy a mosogató elé, azonnal eszébe jut. A gondolat rezgéskörébe lépett bele.

Jó ezt észben tartani, mert negatív események, gondolatok otthagyják nyomukat, és később is zavart keltenek. Fontos a tértisztítás. Bár igazából csak gyengíteni lehet a hatást, egy érzékeny radiesztéta mindig rá tud hangolódni, mi történt ott.

Ezért legyünk óvatosak használt ruhák és tárgyak esetében is! Sok betegség indult már ebből a gondatlanságból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése