2007-10-05

Fekete mágia

1.
Nagyon figyelj, mert a világot
teszed is azzá, aminek látod.

Most hívott valaki sokadszorra. Fél, szerinte fekete mágia áldozata. Egy éve téma, hogy eljön ( vidéken él) és átbeszéljük, hogy is működik a világ. De mindig csak felhív és hosszan telefonálunk. Most is más idejéből ment a hosszas beszélgetés, pedig többször mondtam, hogy le kell tennem. Aztán vissza is hívott, és megint mondta a magáét. Aki itt ült, türelmesen várta a végét. Neki jó tanulság volt az egész.

Tegnap egy "látó" nő ment el hozzá. Ráhozta ismét a frászt, hogy mi minden van a lakásában. És a 3 órára csak 5.000.- forintot kért. Milyen szerény! De elhárította a vízereket!!!??? Sikítani tudnék ilyen ostobaságon. Fogalma sincs, mi a vízér. De benyelte a sok hülyeséget, viszont ma reggelre már megint rettegett. Ötezerért elég hatékony volt a "látó"!

Alaptörvény:
1. Mindenki lát - a maga rezgésszintjén.
2. Aki olyant lát, amit a másik nem, nem mondhatja el neki, mert NEM VÉLETLEN, HOGY Ő NEM LÁTJA!!!!!!!!!!! A Felsőbb Énje valamiért takarja előle.

Emlékeztetőül: Tudni - Merni - Akarni - HALLGATNI
Majd ha eljön az ideje, látni fogja ő is.

Mágia: az adott pillanatban az adott helyen az adott cselekvés. A gondolatunkkal teremtjük a világunkat, MINDEN PILLANATBAN MÁGIÁT GYAKORLUNK!!!!!! A kérdés az, hogy önös érdekből tesszük, vagy az EGÉSZért? Ha csak saját hasznunkra válik: fekete mágia, ha mindenki profitál belőle: fehér mágia.
A mágiához nem kell varázspálca, elég a tudatunk. Az meg elvileg mindenkinek minden pillanatban működik.



1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Szerintem az egy "jó" játék, hogy az egyik ember eljátsza hogy fél, a másik, meg vagy ad tanácsot vagy nem. Mindenképp hasznos mert tanulnak belőlle vagy így vagy úgy. Az egyik egyszer csak rá jön valamikor, hogy kidobott pénz mindig mástól tanácsot kérni. A tanácsadó mag vagy toleranciát tanul vagy azt, hogy néha még is beszélni kell, akkor, pont azt mondani amit mond. www.misztikus-muhely.hu

    VálaszTörlés