2008-07-27

Augusztus 1.

Pár napja már írtam az augusztus elsejei napfogyatkozásról. De van még egy fontos dolog: 12:30-kor újhold is lesz. Előtte - mint tudjátok már - érdemes összeírni, hogy mit akartok letenni / elengedni, és 12:29-ig elégetni a papírt. Ez minden újholdkor megtehető. Persze már látom, hogy sokan csak összecsapnak egy listát, anélkül, hogy át is élnék az elengedést. Így persze nem is működik. Az átélés és elhatározás is kell hozzá.
De most egy különleges alkalom nyílik meg számunkra. Elemeztem az aktuális fényszögeket:
1999. augusztus 11-én is volt egy napfogyatkozás, ez volt a Vízöntő korba való belépés pillanata. Mintha sarkig tárták volna a kaput, amin be lehetett lépni a sötét Halakból a vakítóan fényes, Uránusz uralta Vízöntőbe. Bár legyőzte az uralomban (Oroszlánban) lévő Napot (Fényt) a Hold (Sötét), de szemből az Uránusz lerobbantotta, és ismét fénybe borult a Világ. Jöhetnek a felismerések!
Most is az Oroszlánban lévő Napot takarja majd a Hold. De a Plútó, az ELENGEDÉS, az ÁTALAKULÁS bolygója a IV. ház csúcsán lesz. A stabilitás a fizikai síkon még elérhetetlenebbé válik. A szörf deszka kiér velünk a nyílt vízre. De a IV. ház az előző életek is. A múltból hozott terheket és sérelmeket is elengedhetjük. Mi lenne, ha megbocsájtana mindenki önmagának és mindenki másnak? Becsapódik mögöttünk a kapu. Ha most tudatosan elképzeljük és átéljük a kegyelem gyakorlást önmagunk és mások felé, megszabadulhatunk a nyomasztó emlékek terheitől. Persze akkor pár nap múlva majd nem lehet elővenni, hogy a társunk mit követett el mondjuk 2 hónapja. Elengedtük. Ennyi. De tiszta lappal lehetne indulni az előttünk álló feladatok felé.
Ajánlom tehát: mostantól fogj egy lapot és a következő napokban, ha eszedbe jut valami, amit nem akarsz tovább magaddal cipelni, meg akarsz végre szabadulni tőle, írd fel, de átéléssel, élményszerűen engedd el. Aztán pénteken 12:29-ig égesd el. Ha reggel dolgoznod kell menni, elégetheted indulás előtt is.
Aki ismeri a saját horoszkópját, az nézze meg, hogy a jelenlegi Plútó állás (Nyilas 28 fok) hová esik. Azon a területen tudja az elengedést és átalakulást a legerősebben megélni.
A napfogyatkozás pedig az Oroszlán 9 fokán lesz.
Mindenkinek sok sikert ehhez a különleges alkalomhoz. Kérjetek hozzá segítséget az aktuális Szellemi Vezetőitektől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése