Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. július 21., hétfő

Mamma mia

Mindenkinek, aki szeret nevetni (önmagán is) ajánlom ezt a filmet. Zseniális szereposztás, profi alakítások, pergő ritmus, mesés helyszín.


Kiváló példa ez a film arra, hogy nem a hatalmas költségvetés a lényeg, hanem a jó forgatókönyv és a tehetséges munka. Remek érzékkel keverték a romantikát a humorral.

Az ABBA zenéje még mindig dallamos, és kellemes emlékeket ébreszt a múltból, ifjabb korunkból.
A filmes énem sajnálja, hogy nem vehettem részt ennek a produkciónak a forgatásán. A német csatornán megnéztem, hogyan készült a film. Az alkotók nagyon élvezték a munkát, szinte nyaralásnak fogták fel a hangulat miatt, pedig rettentő sok gyakorlás és munka van mögötte. Sok színész most fakadt dalra először a vásznon. Gratulálok minden stábtagnak és művésznek. Végre egy film, amely megtölti a nézőteret.
Csütörtökön délután rögtön megnéztük Vikivel, de szombaton újra elmentünk, immár eredeti nyelven, felirattal is újra kacagni 109 percet. Mindkét esetben "teltház" volt.