Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2010. június 3., csütörtök

2012...

Kaptam végre egy olyan írást 2012-ről, amit örömmel osztok meg Veletek:


"Mivel rengeteg rémhír, félelem-keltő kör-e-mail és médiumi közvetítés terjed egyre jobban az ún. „dimenzióváltással” kapcsolatban, ezért úgy éreztem eljött az ideje, hogy asztrozófusként megosszam veletek meglátásaimat, így próbálva a sötét kétségekbe Fényt vinni.


Először is fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy minden olyan üzenet, amely félelmet kelt bennetek eleve törlésre méltó! Ugyanis nem más, mint a fekete mágia eszköze! Kérek ezért mindenkit, ha olyan levelet, üzenetet kap, amitől rettegni, félni kezd, törölje ki azonnal, és ne küldje tovább senkinek!


Szögezzük le az elején: senki nem tudhatja biztosan lesz –e dimenzióváltás, ha igen mikor, és pontosan hogy fog kinézni? A „tuti” válasz ugyanis az Égiek kezében van. Egyedül Ők tudják – biztosra. Ők az információikat pedig két módon tudják csak eljuttatni hozzánk: egyrészt az ún. közvetítőkön, azaz médiumokon keresztül. Másrészt a csillagokon keresztül, azaz az asztrológia, az asztrozófia tudományának művelőin keresztül.


Itt egy dolog a kérdés: mennyire TISZTA a médium és az asztrológus? Mennyire hiteles közvetítő? Mert ha nem tiszta „csatornán” keresztül jön le az információ, akkor torzult, sérült, és sötét energiákat közvetít – azaz félelmet kelt. A hitelesség eldöntése azonban a Te feladatod kedves olvasó! Itt jön be a Te felelősséged (!), érettséged, érzékenységed és a saját lelki tisztaságod. A sűrűsödő információk, üzenetek megszűrése, kiválogatása Rád vár, ezt senki nem fogja helyetted elvégezni.


A félelem-keltő írások óriási károkat okoznak az emberi lelkekben, ugyanis az velük a legnagyobb baj, hogy pontosan arról terelik el a figyelmet, amiről a jelenlegi korszaknak szólnia kell: a feladatok elvégzéséről, azaz a tudatos átminősülésről és a tisztulásról. Hiszen ha az emberek azzal vannak elfoglalva, hogy félnek – például rettegnek a „három napos sötétségtől” és a többi rémhírtől -, akkor ez tölti ki a gondolataikat, és ennek a negatív energiának a manifesztálására koncentrálnak. Akkor azzal telnek majd a napjaik, hogy megbeszélik egymással a munkahelyen és a barátaikkal, hogy hol vásároljanak több hétre való élelmiszert (ezzel is a multik pénztárcájának kedvezve), hogy húzzák be a függönyöket a „tűzáradat” előtt (kizárva még a lehetőségét is, hogy esetleg bajba jutott társaiknak segítsenek), és milyen felfokozott életet élhetnek még abban a „pár évben”, ami hátravan az életükből.


A csillagok azt üzenik: igen, valóban nagy változás közeleg! Mindent elsöprő, mindent felforgató TISZTULÁS, és átalakulás. Teljes érték-átrendeződés. Egy olyan új korszak, amiben a Teremtőbe vetett Hit és a Szeretet lesz az egyedüli törvény. De ebbe az új korszakba eljutni csak munkával lehet. Meg kell érte dolgozni! És mondjuk ki: néha nehéz lesz a változás energiája. Erre pedig tudatosan készülni kell.


Miért beszélek „új korszakról”? Mert az események egyik főszereplője az ún. messianisztikus Plútó, amely a régi, elavult rendszereket drasztikusan és végérvényesen lerombolja azért, hogy egy teljesen ÚJAT, egy magasabb minőségűt hozzon létre a helyén. De ez még önmagában nem lenne elég, hiszen a plútói energiáról szinte havonta beszámolnak az asztrológusok. Azonban most az Uránusszal kerül teremtő erejű (!) fényszög kapcsolatba (és marad is így évekig), amely szintén ún. messianisztikus bolygó. És ha két ilyen „messiás” teremtő erővel találkozik az égen, akkor az valóban korszakalkotó változásokat jelez az emberiség történetében.


De szögezzük le: ez a változás felfelé emel és szintemelkedést hoz! Ezért nincs mitől félni! Lehet, hogy elveszi az értéktelent – de hoz helyette jobbat, újat, tisztábbat.


Az asztrológiában a Plútó az egyetlen olyan bolygó, amellyel konkrét szintemelkedést, azaz akár „dimenzió-váltást” végig lehet vinni. Az Uránusz pedig az, amellyel a magas szintű isteni energiákat konkrétan le lehet „hívni”, ide a földi világba, amivel TEREMTENI lehet. Tisztító energia. Az Uránusz ezen kívül a Halak csillagképében jár, amely az összegzés, lezárás, befejezés ideje – és a kos jelébe lép, amely a kezdet, az új korszak minősége. A Szaturnusz az idő minősége. Tehát ha mindezt összeolvassuk az üzenet a következő:


Egy korszak véget ér. Eljött egy tiszta új korszak és a szintemelkedés konkrét megteremtésének ideje. Azonban ez ímmel-ámmal nem megy – csak radikálisan.


Mint ahogy nem tudjuk pontosan mikor fog a korszakváltás (aki akarja, hívhatja „dimenzió-váltásnak” is) bekövetkezni, ugyanúgy nem tudjuk azt sem pontosan előre, hogy fog kinézni majd az „új korszak”, milyen „világot” fog teremteni? Mi fog változni, mi fog maradni? Nem tudjuk. Csak találgatunk. Hiteles asztrológus, hiteles médium nem mondhat mást.


Két dolog miatt: egyrészt, mert aki figyelmesen elolvassa a korrekt médiumi közvetítéseket az tudja, az idő nem fogható meg egyikben sem. A szellemvilág jelzi a változást, a MIKOR kérdésére azonban nem ad konkrét választ, mert ez kizárólag tőlünk, a mi belső fejlettségi szintünktől függ. Ha gyorsul a szellemi fejlődésünk – hamarabb. Ha lelassul – csak később. Talán 2012. decemberében. Talán csak sok-sok év múlva lesz a nagy áttörés. (Azaz a fellépés a következő dimenzióba.) Az érettebb, fejlettebb, tisztább lelkek hamarabb átélik a korszakváltást. A kevésbé fejlettek valószínű csak később (több inkarnáció múlva).


Fontos, hogy ne „konkrét” időpontra készüljetek, mert a változás már elkezdődött, és hosszú évekig fog tartani! Mindez tehát egy hosszú folyamat, és mindenkit érint.


A másik ok, hogy az átalakulásnak nincs pontos „forgatókönyve” nem más, minthogy a Szellemvilág is figyeli az emberi lelkek folyamatos változását, és ennek alapján segíti elő az események alakulását. Nekünk épp ezért meg van az a hatalom a kezünkben, hogy még a „legrosszabb forgatókönyvet” is az utolsó pillanatban átírhatjuk, ha képesek vagyunk felül emelkedni önmagunk korlátain, ha tudunk áldozatot hozni, és ha a SZERETETRE és a HITRE alapozzuk az életünket.


Hogy újra a Szeretetet tegyük az egyetlen Igaz Értékké életünkben! Hogy megtisztuljunk.


Nekünk spirituális tanítóknak pedig az a feladatunk, hogy segítsük az embereket a változásokban! És ez felelősség. Aki csak sötét híreket, negatív üzeneteket tud átadni, abban legyen inkább annyi becsület, hogy leteszi a tollat és most elhallgat.


Mint fent is említettem a tisztulási folyamatot két lassú mozgású, ún. messianisztikus bolygó különleges kapcsolódása mutatja, az Uránusz és a Plútó teremtő erejű fényszöge (kvadrát), amely nagyon ritkán kerül csak ilyen erős kapcsolatba egymással, ezért domináns és mélyreható változásokat jelez. Mindent átminősítő tisztító energiájuk több ciklusban zajlik majd le hosszú évek alatt. Legelőszőr 2010. júniusától – szeptemberig. Majd 2011. februártól 4-5 éven keresztül (kb. 2016-ig).


Az Uránusz által a karmikus terheinktől tudunk megszabadulni, nagy tisztulások révén. A Plútó radikalizmusáról már esett pár szó ezeken az oldalakon, így tudjátok, hogy a Plútó nem ismer semmilyen kompromisszumot! Nincs középút. Csak feketében és fehérben gondolkozik. Energiáikat összeadva most nyáron (majd jövő év elején) radikálisan letisztítanak mindent az életünkről, ami felesleges. Legyen az akár egy munka, egy párkapcsolat, egy üzleti viszony, vagy egy barátság. És ugyanígy tisztul meg a Föld is.


Az Uránusz a Visszaúszó halak csillagképében halad, a Plútó a Nyilas csillagkép kilövő nyilánál jár, mely a Fény-szórás minősége. Visszatérő feladatokat és élethelyzeteket kell majd lerendeznünk (utoljára), a Fény egyre szélesebb és szélesebb terjedése érdekében. Emellett minden felelős spirituális ember feladata (és kötelessége!) a FÉNY TERJESZTÉSE. Mert ez a felemelkedés záloga.
Mivel az Uránusz közben folyamatosan együtt áll a Jupiterrel (egészen 2011. elejéig), így a radikális átminősítő változások egyben az Égi Igazság nevében zajlanak le és a legmagasabb rendű (Égi) Törvényt teremtik meg itt a földön. Emellett szerencsés, örömteli át-változást hoznak.


Ezekben az időkben minden teljesen az ellenkezőjére fordulhat, a legnagyobb robbanásszerű meglepetés erejével. Az impulzív szenvedélyesség és a váratlan izgatottság olyan találkozása ez, amely a legmerészebb képzeletünket képes lesz három másodperc alatt felülírni. Idén nyáron ne tervezzetek előre! És lazuljatok be. Mert az Égiek most olyan fergeteges táncba hívnak mindnyájunkat, amiben a Meglepetés az úr. Ha most valami (vagy valaki) minden előzmény nélkül, szélvész hurrikánként berobban az életetekbe jelen, vagy előző életetek múltjából, ugyan biztosra vehetitek, hogy felforgató érzelmi energiái mindent felperzselnek körülöttetek, de garantáltan eggyel magasabb szintre emelik az életeteket, kisöpörve minden felesleget, és elhozva egy teljesen ÚJ életminőséget.


Váratlan radikális fordulatok várhatóak. Olyan jelenségre készüljetek, amikor minden előzmény nélkül a semmiből fordul át egy helyzet feketéből-fehérbe, vagy fordítva. Ehhez a lélek nagyfokú alkalmazkodó képességére van szükség! A korszakváltást tehát rugalmas lélekkel lehet magas szinten, belső békével megélni.


Az időszak nagyon kedvez a magas szintű, megdöbbentő (talán sokkoló), zseniális szellemi alkotások konkrét realizálásának. Újszerű, vad, de felemelő szellemi alkotások születhetnek ekkor, melyek már az új korszakba vezetnek. (Akár teljesen új baráti vagy gazdasági társulások jöhetnek létre váratlanul, isteni sugallatra.) Fontos, hogy mindvégig az intuíció erejét kövessétek! A magasabb életminőség (magasabb dimenzió) egyik jele, hogy az emberek száz százalékban mernek a megérzéseikre hallgatni. Tehát a nyár feladata ez: tanuljatok meg a sugallatokra hallgatni! Mert ennek segítségével lehet (főleg júniustól és szeptemberig, majd 2011. elejétől) a kvadrát fényszögével kézzel fogható minőségi változást teremteni és átütő, újszerű szellemi alkotásokat létrehozni.


Mindezeken túl eljött az ideje a tudatos testi megtisztulásnak, amely érvényes az étkezési szokásokra is! Minél természet közelibb módon kezdünk el táplálkozni, annál könnyebben fogjuk tudni viselni a változásokat. Kevés hús, sok zöldség, gyümölcs és tiszta forrásvíz. Házi készítésű tönkölylisztből készült kenyér. Csalán, citromfű tea. A napi ívó vizet érdemes hegyikristállyal megtisztítani és feltölteni. Sokat sétálni a természetben a friss levegőn.


Fontos a szellemi életünk megtisztítása is. A negatív, romboló információk, hírek teljes kiszűrése: elsősorban a TV készüléktől szabaduljunk meg! Hogy ez drasztikus mondat volt tőlem? Pedig nem azt kértem, hogy a lábatokat vágjátok le .. Vagy azt könnyebben megtennétek? A TV buta bambulása tökéletesen tönkreteszi a kreativitást, a harmadik szemet, és az intuíciót. A fekete mágia eszköze. Helyette inkább üljünk le a barátainkkal, a családtagjainkkal beszélgetni. Még az is lehet, hogy megismerjük őket.


Nagyon fontos lesz a következő években a kis közösségek összefogása! A család, a baráti társaságok, a nagycsalád, a spirituális szövetségek. Csak EGYségben tudunk feljebb lépni!


A mélyreható tisztulási folyamat természetesen a pénz világát is érinteni fogja. Azok a gazdasági „intézmények” és vállalkozások, melyek nem a tisztaság, a becsület és az Isteni Törvény elvei alapján működnek drasztikusan összeomolhatnak. Az anyaföld, a természeti erők, a kistermelő gazdaságok újra felértékelődnek és visszanyerik régi becsületüket. A föld ugyanis Érték! Mert Isten gyermekeit táplálja! Megtanulunk újra tisztelettel viseltetni iránta."